20.8 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Šokirani izbornik Srbije: Frustrirajuće, ovo nam se ne smije događati! Radili smo amaterske pogreške

Pročitajte još:

Izbornik Srbije Dragan Stojković Piksi očekivano je bio utučen nakon 3:3 remija njegovih ‘orlova’ s reprezentacijom Kameruna. Srbi su u 53. minuti utakmice vodili 3:1, a onda su u razmaku od samo tri minute primili dva gola

Srbija je u šokantnoj utakmici 2. kola SP-a odigrala 3:3 s Kamerunom. Gubili su ‘orlovi’ od 29. minute, a onda u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena zabili dva gola (Pavlović i Milinković-Savić) za preokret i vodstvo 2:1.

U 53. minuti se činilo da će Srbija lako stići do tri boda jer je za 3:1 zabio Mitrović, ali nakon toga je slijedio šok. Kamerunci su u razmaku od samo tri minute zabili dva gola, prvo za 3:2 u 63. minuti Aboubakar, a onda i u 66. minuti Choupo-Moting za konačnih 3:3.

Kako dalje?

– Da je dobar dan – nije. Osjećamo frustraciju zbog rezultata. Imati 3-1 na ovakvom nivou… Ne znam kako smo im uspjeli dopustiti da dođu na 3-3. Reagirali smo odlično poslije njihova gola. Ekipa se potpuno podigla, stvorili smo nekoliko fenomenalnih šansi, a nakon tri gola, visok izlazak naše obrane, pokušaj zamke za zaleđe na ovakvom nivou ne bi se smio događati, to je amaterski i koštalo nas je pobjede – rekao je izbornik Dragan Piksi Stojković pred kamerom televizije “Arena sport” i dodao:

– Idemo dalje, ono što sam vidio, statistika, posjed lopte i dominacija, to u ovom trenutku ništa ne znači.

Opet je morao vaditi zbog ozljede, a Dušan Vlahović nije niti igrao.

– Imali smo ponovo taj peh da su dva stopera tražila zamjenu, Pavlović i Veljković. Morali smo reagirati s obzirom na to da su oni imali dvojicu napadača. Nemamo sreće s tim ozljedama, to nas brine i danas se opet pokazalo da smo morali mijenjati zbog ozljeda – rekao je Stojković.

Srbija je pokazala kvalitetu u napadačkom dijelu, ali i zašto je obrambeni dio rak rana ove momčadi. Plivali su na sve strane, lako je Kamerun mogao i do pobjede.

– Igrači su reagirali odlično, bilo je lijepih golova, treći gol je bio sjajan, ali na ovakvom nivou ne smije se tako griješiti. Njihova dva gola su došla identično, što je neprihvatljivo. Šteta, ali idemo dalje. Navijamo za Brazil protiv Švicarske. Treba biti realan. Opet kažem, šteta jer smo imali razdoblja fantastične igre i neshvatljive pogreške. Nećemo se predati u svakom slučaju – rekao je Stojković.

Srbi su imali velike najave uoči Svjetskog prvenstva, no to im se obilo o glavu. Pitanje je hoće li uopće proći skupinu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.1 ° C
21.6 °
17.1 °
38 %
5.1kmh
0 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: