9.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Srpski mediji uoči Švicarske: ‘Namještaju nam seks skandale! Cijela Europa čeka utakmicu orlova’

Pročitajte još:

Srpska nogometna reprezentacija igra ključnu utakmicu protiv Švicarske za prolazak skupine i plasman u nokaut fazu svjetske smotre u Kataru. Utakmica koja će se pratiti s najvećim zanimanjem večeras je ona između Srbije i Švicarske. Bit će to repriza dvoboja iz grupne faze u Rusiji, u kojoj je Švicarska pobijedila golovima Granita Xhake i Xherdana Shaqirija. Utakmica je dobila i poltičku notu jer su dva Švicarca kosovskog podrijetla slavila golove pokazujući rukama dvoglavog orla, što je inače simbol Albanije.

Srpskim medijima se to nije svidjelo pa već duže vremena označavaju Shaqirija kao provokatora, nisu nakloljeni niti prema Granitu Xhaki.

– Srbija od 2000. nije prošla grupnu fazu Europskog ili Svjetskog prvenstva i to je podatak koji boli, to je podatak koji govori da je naša realnost i dalje takva da nemamo veliki kontinuitet na najvećim natjecanjima. Puno puta je (barem individualna) kvaliteta naše selekcije bio za više, za veća djela, ali smo se proslavljali u tome da sve sami upropastimo, piše Blic.

Kurir je imao i posebnu studijsku misiju u kojoj je gostovao umirovljeni srpski nogometaš Peter Puača.

– Mene bole druge stvari vezane za ovo prvenstvo i odnos prema našoj reprezentaciji. Mi smo odlično odigrali kvalifikacije i stvorila su se velika očekivanja, a sad ljudi poslije dvije utakmice s Brazilom i Kamerunom pljuju Piksija i reprezentaciju. Mi smo takav narod. – rekao je Pauča i naglasio:

– Treba biti sramota sve javne osobe koje pljuju Piksija i igrače. Izmišljaju se razne intrige, s kim spavaju nogometaši i ostalo.

– Osmina finala nam se smiješi, tu je, blizu je, možemo je gotovo namirisati, potrebno je samo preletjeti momke koji igraju nogomet podno Alpa, družinu iz zemlje Tobleronea. Sad je bitno da ih nadigramo, pretrčimo… piše Telegraf.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
8.7 ° C
9.4 °
7.6 °
82 %
1.5kmh
20 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: