6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Milan Borjan: Pokazali smo da imamo mu*a

Pročitajte još:

Reprezentacija Kanade završila je sudjelovanje na Svjetskom prvenstvu kao posljednja u skupini.

Nakon ispadanja sa Svjetskog prvenstva dojmove je sažeo vratar švajvarske selekcije Milan Borjan . Iskusni vratar zadovoljan je kako je njegova momčad prošla u Kataru.

“Odigrali smo dobar turnir. Nismo se ovdje došli braniti, nego igrati nogomet. Koštale su nas pogreške. Ja sam također kriv jer nismo mogli doći ni do jednog boda. Ali ponosan sam na našu reprezentaciju. Ovo je bilo nevjerojatno iskustvo za našu mladu momčad, ovo je bilo nešto nestvarno. Nismo mi samo nogometna momčad, mi smo obitelj i drago mi je da sam dio ovoga.

Primili smo golove zbog svojih grešaka. Ja sam pogriješio kod prvog gola i bilo nam je teško vratiti se. Ne želim biti prost na televiziji, ali pokazali smo muda. Pokazali smo da se nikoga ne bojimo. Zato sam sretan jer sam dio ove momčadi. Želim samo reći Kanađanima da budu ponosni na ovu momčad, koja može samo još više napredovati”, rekao je Borjan nakon utakmice.


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
5.2 ° C
8.7 °
2.8 °
80 %
0.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
7 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: