9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Svjetski mediji: ‘Ako ste Hrvat i tužni ste, sjetite se gdje ste. Nimalo loše za četiri mil. ljudi. Bio je to Messi show’

Argentina nadjačala Hrvatsku i izborila finale, Messijev san o 'posljednjem plesu' još je živ, javlja CNN i dodaje: Hrvatska nije izgledala kao momčad koja se može vratiti iz ponora.

Pročitajte još:

Hrvatska reprezentacija izgubila je u polufinalu Svjetskog prvenstva od Argentine 3:0. Momčad Lionela Scalonija povela je u 34. minuti golom Lionela Messija iz penala, a samo pet minuta kasnije Julian Alvarez zabio je za 2:0. Napadač Manchester Cityja je u 69. minuti postavio konačnih 3:0.

Sve je pošlo u krivom smjeru nakon odluke Orsata da Argentincima dodijeli penal. Hrvatska, koja je poznata po tome što se često vraća iz rezultatskog ponora, ovaj put nije imala snage.

Gvardiol je tugovao, Livaja je morao reagirati
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Genijalnost Lea Messija šale Argentinu u finale SP-a. Hrvatska je opet ostavila velik trag na Svjetskom prvenstvu. Nimalo loše za državu od niti četiri milijuna ljudi, piše Guardian.

lionel messi

Joško Gvardiol je po mnogima najbolji obrambeni igrač turnira. Ali u 69. minuti Messi ga je nadmašio. Ne jednom, ne dvaput, već tri puta. Iako je 15 godina mlađi, razlika je u ovom trenutku bila velika. Kao da je Messi mladić, piše Daily Mail.

Messi odveo Argentinu u finale! Ovo je najbolji nastup Argentine na ovom turniru. Leo Messi i ekipa imaju još samo jednu stepenicu do velikog cilja. Ako ste navijač Hrvatske i utučeni ste i razočarani, sjetite ste gdje ste, piše BBC, koji se Modriću naklonio na društvenim mrežama.

– Fenomenalan igrač – zaključak je objave.

Očaravajuće, poigrao se Sun s prezimenom Lea Messija (Mess-merising) i dodao:

– Pozornica je spremna na posljednji tango i glavnu ulogu imat će maleni Argentinac. Scalonijeva momčad pokazala je da je više od Messija, igrali su kao ekipa.

“Messi je vratio vrijeme unazad i odveo Argentinu do finala. Legenda je zabila prvi gol i onda nevjerojatno asistirala Alvarezu za rješenje utakmice”, naslov je na Daily Mailu, koji se divi argentinskom kapetanu.

“Argentina ide u finale”, piše Marca i dodaje kako je ovo bio Messijev show, ali da je Argentina povela iz kontroverznog penala koji je promijenio utakmicu. Marca piše da je briljirao Alvarez kojega je bilo nemoguće uhvatiti.

“Argentina je nadjačala Hrvatsku, Messi je sve bliže toliko željenom naslovu Svjetskog prvenstva”, naslov je na CNN-u, koji dodaje: “Hrvatska je izgledala izmoreno, a Messijev san o Svjetskom prvenstvu živi i dalje.”

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: