11.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Taksist pronašao Neuerov novčanik pa ostao šokiran nagradom: Nagrada? Sprdnja!

Pročitajte još:

Njemački reprezentativac Manuel Neuer (36), koji inače brani mrežu minhenskog Bayerna, izgubio je novčanik u taksiju, a pošteni vozač na kraju je smjene napravio sve kako bi se isti vratio u ruke vlasnika.

Vozač taksija je na kraju smjene pronašao novčanik. U njemu su bili ime i adresa Manuela Neuera, Visa Platinum kartica, crna MasterCard i oko 800 eura u gotovini”, ispričao je taksist za Bild.

Odlučio je sve to vratiti legendarnom njemačkom golmanu pa je prvo otišao do Neuerove kuće, ali ga tamo nije bilo. Zatim je otišao u Tegernsee gdje Bayernov golman ima imanje, ali ni tamo nije bilo Neuera. Na kraju je pronašao njegovog menadžera, vratio mu novčanik i ostavio svoje kontakt podatke.

Nakon dva tjedna stigao je paket, a u njemu je bio Neuerov dres s potpisom. Bez poruke i zahvale. “Nagrada je sprdnja! Imam četvero djece i što da radim s tim dresom?” pobunio se taksist koji je umjesto dresa očekivao novac od golmana koji godišnje zaradi oko 15 milijuna eura.

“Neuer, ovo je sramota! Pošteni pronalazač i škrta nogometna zvijezda. Ovo hvala je šala”, piše Bild, a i ostali njemački mediji kritiziraju Neuerov potez.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.5 ° C
9.8 °
7.1 °
66 %
2.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: