16.2 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Tite više nije izbornik Brazila: Pustite me, ispao sam od Hrvatske koja je puknula samo jednom na gol!

Pročitajte još:

Na tiskovnu konferenciju stigao je pognute glave. Stotinjak brazilskih medija, novinskih i televizijskih kuća… Svi su bili kao na sprovodu. Tišina. Očekivali su prolazak, finale, naslov… A kad ono, neka mala Hrvatska, tako oni kažu, očitala im lekciju iz nogometa i poslala ih kući.

Predsjednik Nogometnog saveza Brazila Ednaldo Rodríguez rekao je prije SP-a da su Abel Ferreira, Dorival Junior i Fernando Diniz najozbiljniji kandidati za novog brazilskoga izbornika. Dosadašnji izbornik brazilske nogometne reprezentacije Tite odlučio se povući nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru.

“Brazilski nogomet ima neiscrpan izvor velikih trenera. Mogu potvrditi da su kandidati za izbornika Ferreira, Junior i Diniz, ali nije fer pričati samo o njima, a zaboraviti ostale jer imamo još najmanje 10 kvalitetnih kandidata. Trenutno smo fokusirani na pripreme za Katar. Odluku o Titeovom nasljedniku donijet ćemo nakon Svjetskog prvenstva”, rekao je Rodriguez za tamošnje medije u listopadu.

Odlazite li?

– Ciklus je završio. Ne trebamo raditi dramu od toga, prije godinu i pol sam to rekao. I kada smo gubili na drugim prvenstvima, bitno mi je bilo nastaviti. Možemo analizirati puno toga.

Rekli ste da odlazite. Kako gledate svoj učinak?

– Vrijeme će odgovoriti. Ne mogu sada raditi analizu i procjene ciklusa. Vrijeme će pokazati tko će raditi, nisam u stanju raditi takve procjene nakon što sam ispao na penale od Hrvatske.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.8 ° C
16.7 °
13.7 °
37 %
3.6kmh
20 %
Sub
16 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: