18 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Tviteraši ismijavaju Ronalda: Zabio je aurom. Prvi strijelac u povijesti koji nije dirao loptu

Pročitajte još:

PORTUGAL je pobijedio Urugvaj 2:0 golovima Brune Fernandesa u drugom kolu skupine SP-a te tako osigurao prolazak u nokaut-fazu prije zadnje utakmice u grupi. Nakon meča najviše se priča o prvom golu. U 54. minuti Bruno je centrirao pred gol s lijeve strane, a ondje je na loptu skočio Cristiano Ronaldo.

Sekundu kasnije lopta je završila u mreži, a Ronaldo je euforično slavio gol kao da ga je zabio. Međutim, usporena snimka potvrdila je ono što se odmah i vidjelo – lopta je putem do gola preletjela Ronalda, što je uvidjela i FIFA te gol službeno pripisala Fernandesu.

No, nije se dao smesti CR koji je uporno tvrdio da je on zabio gol i zato završio kao predmet mnogih memeova na društvenim mrežama. Naravno, jedan je čovjek ipak samo pohvalio Ronalda, a jasno je i zašto.

Bio je to Piers Morgan kojemu je Portugalac dao veliki intervju zbog kojeg je raskinuo ugovor s ‘crvenim vragovima’. No, ostali ga nisu štedjeli.

– Cristiano je zaista rekao kako će se praviti da je zabio da ne mora slaviti Brunin gol i mislim da je to prekrasno – jedan je od komentara.

A bilo je i mnogih drugih u kojima vas ostavljamo da uživate sami.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak slabog intenziteta
18 ° C
18.8 °
15.1 °
63 %
8.2kmh
20 %
Čet
18 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9332
GBP
1,1680
CHF
1,0234
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: