7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

U Srbiji očarani atmosferom na Poljudu: Srpska publika bi se mogla ugledati u onu na Poljudu

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je protiv Francuske 1-1 (0-0) na splitskom Poljudu, u drugom nastupu ovosezonske Lige nacija. Za obje momčadi to je prvi osvojenih bod u skupini.

Utakmica je odigrana pred prepunim Poljudom s kojeg se od prve do zadnje minute čulo navijanje, a posebno je ono bilo važno u posljednjim minutama, kad su hrvatski reprezentativci pokušavali postići gol za pobjedu. Tribine su ih bodrile, a Francuzi su se spašavali. O ovom navijanju, ali i o samoj utakmici pišu mediji u regiji.

Srbi oduševljeni navijanjem
Od medija u regiji o atmosferi je pisao samo Blic, srpski medij koji je očito, kao i svi ostali, nezadovoljan brojem ljudi koji je s tribina bodrio srpsku reprezentaciju. “Komšije nam pokazale kako se bodri reprezentacija: Pun Poljud vidio duel finalista Mundijala, na kraju – bez pobjednika”, naslov je na Blicu.

“Nošena fantastičnom podrškom s tribina, na koju bi se mogla ugledati i publika u Srbiji, reprezentacija Hrvatske je bolje otvorila meč protiv Francuske”, pišu srpski kolege s divljenjem o utakmici na Poljudu.

Ostali srpski mediji su rezerviranije pisali o utakmici. “Remi Hrvatske i Francuske u Splitu, Modrićev jubilej”, navodi Alo u naslovu svog teksta, a Kurir o utakmici Hrvatske protiv Francuske te Danske protiv Austrije piše u istom tekstu. “Remi Hrvatske i Francuske, Modrićev 150. meč”, piše Sportklub.rs, a Telegraf navodi u naslovu da su “Hrvati s penala preživjeli reprizu finala SP-a”.

Rezerviraniji u BiH i Sloveniji
Mediji u BiH su većinom samo kratko izvijestili o tome da je utakmica odigrana. “Hrvatska na Poljudu remizirala s Francuskom”, kratko javlja Avaz u naslovu izvještaja, “Hrvatska se u finišu utakmice spasila poraza od Francuske”, piše Klix, a Sportsport.ba navodi da su “Francuzi preživjeli kasno buđenje Hrvatske”.

U Sloveniji se malo pisalo o spomenutoj utakmici, tek je slovensko Delo objavilo izvještaj pod naslovom: “Hrvati i Francuzi u reprizi finala SP-a iz 2018. podijelili bodove”. “Kramarić je s bijele točke donio bod Hrvatskoj protiv svjetskih prvaka”, piše RTV Slo.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: