7.6 C
Zagreb
Utorak, 19 ožujka, 2024

Dalić se naljutio zbog poteza prema Vatrenima u Osijeku: Ovi dečki nisu zaslužili zvižduke!

Pročitajte još:

Izbornik Zlatko Dalić bio je zadovoljan nakon remija Hrvatske i Francuske 1:1 na Poljudu.

Čestitao bih dečkima na jednoj dobroj, karakternoj utakmici, pokazali su karakter i borili se cijelu utakmicu onako kako treba. Zahvalio bih se i publici koja nas je nosila cijelu utakmicu, a ono što bih ja želio istaknuti je da hrvatska reprezentacija nije zavrijedila zvižduke, ona je previše sreće i ponosa donijela”, započeo je za Novu TV Dalić i nastavio:

“Pogotovo mi je žao što je to bilo u Slavoniji, u Osijeku. Da Hrvatska izgubi i 10 utakmica zaredom, ovi dečki nisu zaslužili zvižduke. Oni čine zajedništvo i čine veselim hrvatski narod. Ja se slažem da se kritizira mene kao izbornika, to prihvaćam kao kritiku, ali igrači to nisu zaslužili i zbog toga sam jako zahvalan ovoj publici večeras.”

“Napomenuo sam da mene ova Liga nacija ne ide i ja bih bio najsretniji da se ova Liga nacija ukine. Oni su došli ovdje sa svojim problemima, oporavcima, transferima, ali daju sve od sebe, trud je na nivou i nemam im što zamjeriti”, izjavio je pa proanalizirao nekoliko pojedinaca:

“Erlić je odigrao jako dobru utakmicu, htjeli smo i zamijeniti Vidu pa da uđe Šutalo, ali dobit će i on priliku. Sučić je odigrao 15-ak minuta, napravio par fantastičnih stvari, vidi se da je on naša budućnost. Majer i Brekalo su imali obje utakmicu veliku minutažu, nećemo zvati više nikoga jer neki dečki su na odmoru, a ovi su ovdje u reprezentaciji, ne žele otići iz reprezentacije sad kad je najbitnije”

Novinarima se malo prije Dalića obratio i kapetan Luka Modrić, kojemu je ovaj susret bio 150. za Vatrene.

“Bez obzira na rezultat mislim da možemo biti zadovoljni. odigrali smo jako dobru, mušku utakmicu i na kraju nas je nagradilo golom. Imamo još dvije utakmice, trebamo tako nastaviti”, rekao je pa progovorio o mladim nogometašima koji su nastupili:

“Dečki koji su ušli unijeli su novu energiju. Sretni smo zbog boda. Iako, da smo uspjeli ranije zabiti, možda bi utakmica otišla u drugom smjeru. Pokazali smo da se možemo nositi s Francuzima. Falilo im nekoliko igrača, ali to je ipak Francuska, oni mogu složiti dvije tri postave.”

Navijači na Poljudu prije utakmice protiv Francuske istaknuli su poseban transparent posvećen Modriću. Na transparentu je pisalo “Ti si naš kapetan, mi smo tvoja luka”.

“Osjećaj je fenomenalan. Ponosan sam, sretan što sam upisao 150. nastup za Hrvatsku. Nisam očekivao da ću doći do te brojke, hvala publici na podršci, transparentu. Naježio sam se, hvala i HNS-u i Francuzima koji su me iznenadili. Izbornik Didier Deschamps dao mi je dres s brojem 150, lijepa gesta.”

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.6 ° C
8.3 °
4.9 °
58 %
4.1kmh
100 %
Uto
10 °
Sri
15 °
Čet
18 °
Pet
19 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: