26.2 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

UEFA prijeti Dinamu i AEK-u: Ako padne samo jedna baklja.

Dinamo i AEK igraju danas od 20 sati prvu utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu prvaka. Predstavnici UEFA-e održali su sastanak s predstavnicima Dinama i AEK-a uoči utakmice na Maksimiru te su klubove oštro upozorili.

Pročitajte još:

Kako prenosi Index.hr, UEFA je prisutnima naglasila da su oči cijelog svijeta uprte u ove utakmice i to iz krivih razloga.

– Ako se na stadionu nalazi osoba bez ulaznice, ako je upaljena baklja, ako padne petarda ili bilo kakvo nedolično ponašanje na terenu ili izvan njega, sve će biti snimljeno i slijedi odgovarajuća kazna – poručuju iz UEFA-e oba kluba.

Ista pravila vrijede i za revanš u Ateni koji se igra u subotu.

Prva utakmica bila je planirana za prošlu srijedu, no neviđena tragedija i ubojstvo navijača AEK-a natjerali su UEFA-u da utakmicu u Grčkoj pomakne za subotu, 19. kolovoza s početkom u 20.45.

Utakmice se, podsjetimo, igraju bez gostujućih navijača, što je odlučeno i prije nereda u Grčkoj u kojima je izgubljen mladi život, a Dinamo je prije susreta na Maksimiru na društvenim mrežama objavio video u kojem je pozvao navijače da “pokažu svijetu tko su”.

“Zadnjih nekoliko dana imamo prilike čitati razne tekstove o našem klubu i o našim navijačima. Oduvijek kao klub gajimo fer i sportsko navijanje! Na našem Maksimiru atmosfera je uvijek onakva kakva i treba biti. Pokažimo to i ovog utorka, pokažimo svijetu kaj je Zagreb, kaj je Dinamo i kaj su purgeri”, pozvao je hrvatski prvak svoje navijače na susret s AEK-om.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: