25 C
Zagreb
Subota, 11 svibnja, 2024

Uznemirujući snimak: Marcelo je slomio nogu protivniku pa zaplakao od šoka

Vrlo ružna scena viđena je na utakmici Cope Libertadores, između Argentinos Juniorsa i Fluminensea.

Pročitajte još:

Svojevremeno najbolji lijevi bek svijeta, legendarni Brazilac Marcelo, danas igra kod kuće u Fluminenseu i čeka zasluženu nogometnu mirovinu.

Igrajući za njega je teško ozlijedio suparnika Luciana Sancheza iz Argentinos Juniorsa na utakmici Cope Libertadores. U 58. minuti Marcelo je vodio loptu. Prema njemu je krenuo Sanchez, a Brazilac ga je u pokušaju driblinga neoprezno svom snagom nagazio na ispruženu nogu. Ona je od toga odmah pukla, a Argentinac je urlao od boli.

Čini se da Marcelo nije namjerno teško ozlijedio suparnika, ali je scena Sanchezove neprirodno zarotirane noge doista grozna. Marcelo je odmah isključen, a teren je napustio plačući i hvatajući se za glavu. Marcelo zna da je ovim startom ugrozio nastavak karijere 29-godišnjeg protivnika.

Nakon teške nesreće legendarni Brazilac je na Instagramu, gdje ga prati više od 64 milijuna ljudi, objavio: “Danas sam doživio najteži trenutak na terenu. Nenamjerno sam ozlijedio kolegu nogometaša. Luciano Sanchez, želim ti najbolji mogući oporavak i svu snagu na svijetu.”

Sáncheza su prevezli u bolnicu u argentinskom glavnom gradu gdje će utvrditi točnu dijagnozu. Čini se kako se radi o prijelomu obiju kosti noge, tibije i fibule.

Sličnu je ozljedu prošao bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva u duelu s kobnim Martinom Taylorom igrajući za Arsenal protiv Birminghama 23. veljače 2008. Vratio se nogometu nakon godinu dana.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.7 ° C
25.5 °
21.5 °
30 %
2.6kmh
0 %
Sub
25 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
16 °
Sri
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9270
GBP
1,1610
CHF
1,0227
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: