9 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Vlašić: Srpski reprezentativci su mi poželjeli sreću, nažalost, oni su već doma

Pročitajte još:

Nikola Vlašić zabio je prvi penal u raspucavanju utakmice Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru, a “vatreni” su prošli među najboljih osam na svijetu.

– Stvarno teška utakmica. Japan se pokazao kao odlična ekipa. Nije slučajno što su pobijedili Španjolsku i Njemačku u 1. krugu. Znali smo da se brane disciplinirano, stoje duboko u bloku i igraju na kontre. Drugi dio 1. poluvremena mislim oni su kontrolirali, poslije smo mi uzeli balun u noge i dominirali, ali nismo pobijedili u 90 minuta. Mislim da smo zasluženo pobijedili. Teže je gledati s klupe, uvijek mi je tako. Prve dvije minute kad sam uša te probije malo, osjeća sam kasnije da ćemo zabiti gol, nekako smo napadali, srećom pobijedili smo na penale – rekao je Vlašić.

Senatori su bili zamijenjeni.

– Malo je bilo čudno. Igrači koji su ušli su mislim malo digli intenzitet i da je na kraju pokazalo da kao ekipa imamo kvalitetu na klupi. Penale sam pucao u CSKA, u Engleskoj nisam, sad ćemo vidjeti kako će biti u Italiji.

Livaković?

– Tri penala kad skine, golman ne možeš izgubiti penale.

“Srpski suigrači iz Torina su mi poželjeli sreću. Stalno se čujemo. Nažalost, oni su već doma”, poručio je pa dodao: “Penale možeš vježbati koliko god hoćeš, ali trening nije isti kao i penal pred 40 tisuća ljudi. Mentalno je to neopisivo teže.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9 ° C
9.4 °
5.4 °
74 %
6.2kmh
75 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: