7.3 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Vlašići nakon bronce opet slave! Njegova supruga rodila je drugo dijete

Nikola i Ana vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi sv. Lovre u Splitu

Pročitajte još:

Nikola Vlašić (25), hrvatski nogometni reprezentativac postao je otac drugi put. Kako javljaju 24sata, njegova supruga Ana na Božić je rodila kćerkicu. Beba je stigla samo nekoliko dana nakon što je Vlašić osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nikola i Ana vjenčali su se u svibnju 2021. godine u crkvi sv. Lovre u Splitu, a tijekom Europskog prvenstva krajem lipnja prošle godine prije utakmice protiv Španjolske postao je otac. Supruga Ana rodila je njihovo prvo dijete, sina Nou.

Novo dijete stiglo je na svijet samo nekoliko dana nakon što se Niksi s brončanom svjetskom medaljom oko vrata vratio u Hrvatsku. No, vremena za slavlje nije bilo puno. Dobio je tek nekoliko dana odmora pa se zaputio u Italiju na pripreme s Torinom za nastavak sezone. I odmah u prvoj utakmici je briljirao, u pobjedi nad Monzom (4-1) zabio je dva gola u dvije minute i najavio još bolju sljedeću godinu. Ne sumnjamo kako će novo pogonsko gorivo i motiv imati u svojoj kćerkici.

Nešto ranije, početkom studenog, Niksijeva sestra Blanka postala je majka. Rodila je sina Monda kojeg je dobila u braku s belgijskim novinarom Rubenom Van Guchtom. Ubuduće će blagdani u obitelji Vlašić biti puni dječjeg smijeha.

Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu, a onda se i ona doselila u Moskvu. Sretni par nije tajio svoju vezu, ali Nikola nikad nije htio govoriti o privatnom životu. Bila je njegova najveća podrška u najtežim trenucima koje je prolazio u Evertonu i West Hamu, vjerovala je u njega i uspio je vratiti se tamo gdje pripada. U Torinu je prodisao i konačno zaigrao sukladno svojoj klasi. Sad ima motiv više da bude još bolji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.3 ° C
7.7 °
5.4 °
88 %
1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: