8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Zdravko Mamić nije mogao šutjeti nakon pobjede Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija je po drugi put u povijesti osvojila brončano odličje pobijedivši Maroko sa 2:1 u pretposljednjoj utakmici Svjetskog prvenstva u Katru, a komentar je preko svojeg Facebook profila dao Zdravko Mamić

Pročitajte još:

Podsjećamo, Joško Gvardiol je već u 7. minuti doveo Hrvatsku u vodstvo pogotkom glavom sa 11 metara na asistenciju Ivana Perišića. Marokanci su izjednačili u 9. minuti golom Achrafa Darija glavom s pet metara. Konačnih 2:1 postavio je Mislav Oršić u 42. minuti, kad je na dodavanje Marka Livaje odmjerenim udarcem sa 15 metara iskosa s lijeve strane prebacio marokanskog vratara, a lopta se od vratnice odbila u mrežu.

Jedan od najvećih trenutaka hrvatskog nogometa nije propustio komentirati nekada najmoćniji čovjek našeg nogometa Zdravko Mamić koji se nalazi u BiH u bijegu od hrvatskog pravosuđa.

Ubrzo nakon utakmice na Facebooku se oglasio Zdravko Mamić, odbjegli kriminalac, pravomoćno osuđen za pljačku Dinama.

“Treći put u posljednjih 7 Svjetskih prvenstava Hrvatska se penje na postolje u konkurenciji 211 zemalja. Zemlja od 3,5 milijuna stanovnika. Drugi put u četiri godine osvajamo medalju. David protiv mnoštva Golijata. Devet igrača Dinama večeras je igralo u utakmici koja Hrvatskoj donosi novu svjetsku broncu, a oba strijelca su Dinamovi dragulji. Srce puno kao kuća. Bravo Daliću, bravo momci! IGRAJ MOJA HRVATSKA”, napisao je Mamić i odmah skupio 10 tisuća lajkova.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
5.1 ° C
7.1 °
4.8 °
93 %
1kmh
20 %
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: