10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Gvardiol: Ne znam jesam li se trebao naći tamo kod gola, ali jesam! Penal? Ne znam pasti…

“Jedva se čekamo vratiti u Zagreb. Prvo proslaviti s navijačima, a onda s obiteljima”

Pročitajte još:

Jedan od junaka koji će se pamtiti s ovog Svjetskog prvenstva u Kataru je Joško Gvardiol. Pogodak, igrač utakmice i svakako ponajbolji mladi igrač na turniru. S 20 godina već je svjetska bronca oko vrata uz punu minutažu.

“Vjerojatno nismo ni svjesni što smo napravili”, rekao je. “Pokazali smo da kad je najteže i kad želimo to, da je sve moguće. Svi smo sretni. Teško je to za opisati, 2018. sam na moru pratio sve te utakice, sad smo vidjeli kako je to. Sav trud se isplatio.”

Gvrdiol je zabio gol za vodstvo, a bio je i igrač utakmice. Točka na i velikog turnira, a svoje je uspjehe posvetio obitelji.

– Teško je ovo opisati. Znam da sam 2018. bio kod kuće i na moru pratio sve te utakmice, znam što su prolazili tamo i sad smo mi to vidjeli. Nije stvarno lako, trud se isplatio i to je to – rekao je Gvardiol.

Komu ovo posvećuje?

– Svakako svojima, bez njih ne bih vjerojatno bio ovdje, pogotovo zbog tate. Ne znam što bih vam više rekao. Veseli smo, jedva čekamo vratiti se u Zagreb, prvo proslaviti na dočeku sa svima, a onda proslaviti sa svojom obitelji.

Kako komentira gol?

– Maštao sam puno ranije da ću ga zabiti, nije išlo do zadnje utakmice. Ne znam jesam li se trebao naći u toj poziciji, ali našao sam se i idemo dalje.

Bila je sporna situacija u drugom poluvremenu kad je dobio po nogama, ali katarski sudac se oglušio.

– Nisam siguran, trebam pogledati. Ali ako me pitate, bilo je kontakta. Ali briga me, osvojili smo treće mjesto – kazao je Gvardiol i dodao:

– Ne znam pasti jer sam obrambeni igrač, ali važna je bronca. Ništa drugo!

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: