6.3 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Nogometni fanovi: Hrvati se sramote slaveći nebitno 3. mjesto

Pročitajte još:

Hrvatska je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Kako li je lijepo to izgovoriti, pa i napisati.

Hrvatska je u utakmici za treće mjesto postigla svoje dva najljepša gola na jednomjesečnom turniru u Kataru. Prvo nas je u sedmoj minuti nakon sjajne akcije u vodstvo doveo Joško Gvardiol. Lovro Majer je izveo slobodan udarac s 30-ak metara i loptom pronašao Ivana Perišića koji glavom vraća za Gvardiola, a ovaj odlično pogaža malo ispod grede, neobranjivo za vratara Maroka.

42. minuti Mislav Oršić je prekrasnim plasiranim udarcem s lijeve strane matirao Bona za novo vodstvo Hrvatske, a nogometni svijet divi se tom potezu.

No strani nogometni fanovi na Twitteru pišu kako im nije jasno zašto se hrvatski reprezentativci toliko vesele trećem mjestu.

“Hrvatska slavi kao da je osvojila prokleti turnir. Sramota”, “Je li itko uopće gledao najnebitniju utakmicu ikad?”, “Ovo mora biti najnebitnija utakmica ikad. Sjeća li se itko rezultata ovakve utakmice sa zadnjeg Svjetskog prvenstva?”, “Najnebitnija utakmica ikad”, samo su neki od komentara.

“Smiješna mi je jedna stvar o osvajanju trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu. A to je da je treća momčad na kraju sretnija od druge. Hrvati su bili tužni 2018. nakon utakmice finala, kada su bili drugi, a sada slave treće mjesto”, stoji u jednom tvitu, dok u drugom piše: “Hrvatska je plakala prije četiri godine jer je bila druga. Danas je sretna i slavi treće mjesto. Gdje je tu smisao?”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.6 ° C
13.3 °
6.8 °
67 %
0.5kmh
0 %
Sub
15 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
10 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: