20.8 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Zlatko Dalić impresioniran onim što je njegovo Livno napravilo za njega zapalio društvene mreže objavom iz rodnog Livna

Više od 100 tisuća navijača na zagrebačkom Trgu bana Jelačića i okolnim ulicama dočekalo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju, brončanu sa Svjetskog prvenstva u Kataru.

Pročitajte još:

Ne treba tražiti puno riječi kojima bismo opisali još jednu čudesnu povijesnu večer u kojoj smo dočekali hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, jer neke od najboljih u nedjelju navečer rekli su akteri priče koja nam je donijela treću hrvatsku medalju sa Svjetskog prvenstva.

Uza sve legendarne pjesme i skandiranja okupljenih, svaka izgovorena riječ igrača izazivala je oduševljenje za desetke tisuća navijača u krcatom središtu glavnoga grada Hrvatske, ali možda i najveće ovacije dobile su riječi izbornika Zlatka Dalića na skandiranje navijača “Luka, ostani” našem kapetanu Modriću.

“Dragi moji, Luka će ostati. Ništa nas ne može zaustaviti, ni zima, ni hladnoća i hvala vam na tome. Još jednom hvala i ovim momcima koji su pokazali poniznost, domoljublje, zajedništvo, hrabrost i vjeru. I zato su nagrađeni, ništa nije slučajno. Ovo je Hrvatska naših snova, ovo je Hrvatska kakva mora biti uvijek”, kazao je u nedjelju na Trgu bana Jelačića izbornik Zlatko Dalić.

Dan nakon dočeka u Zagrebu, izbornik Vatrenih na Instagramu je objavio fotografije poruke koje mu je poslalo njegovo rodno Livno.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
21.1 ° C
21.6 °
17.1 °
38 %
5.1kmh
0 %
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: