24.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Zlatko Dalić nakon dočeka: Mogli smo mi biti i prvi. Nismo ništa lošiji od Argentine, a s Lukom ću se dogovoriti za EP

Znam da smo mi sad dignuli ljestvicu jako visoko, ali teško je očekivati da mala Hrvatska sve ovo napravi. Ništa nije nemoguće u životu. Hoće li Luka ostati do Eura? To ćemo se mi dogovoriti, kaže izbornik Hrvatske

Pročitajte još:

Izbornik Zlatko Dalić brončanu medalju sa Svjetskog prvenstva posvetio je Ćiri Blaževiću. Čovjeku čiji je uspjeh ponovio nakon što ga je prije četiri godine prestigao vodeći Hrvatsku do svjetskog srebra.

Dalić je naš najuspješniji izbornik iako on sam tako ne kaže. U njegovim očima, Ćiro je i dalje najveći. A tijekom nedjeljne večeri njega, Vatrene i cijeli stožer dočekalo je nekoliko desetaka tisuća navijača na Trgu bana Josipa Jelačića.

Poslije službenog dijela proslave, po silasku s bine, za HRT Zlatko Dalić je govorio:

– Želim nastaviti ovako dalje živjeti, da budemo svi zajedno, da uspijemo napraviti još dobrih rezultata, očito je da nas takve stvari ujedinjuju, želim da nastavimo u istom smjeru. Ovo se ne može platiti, rekao sam puno puta da ja radim najljepši posao na svijetu. Toliko sam ponosan i sretan.

– Zima, hladno je, pogledajte koliko je ljudi došlo, to može samo Hrvatska. Žao mi je što nismo prvi, nije Argentina ništa bolja od nas.

Hoće li Modrić igrati i na Euru?

– Dogovorit ćemo se – znakovito je odgovorio.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.4 ° C
25 °
22.6 °
44 %
8.2kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9283
GBP
1,1674
CHF
1,0252
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: