7.3 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Novak Đoković ponovno je uhićen! Brat Đorđe: Žele ga uhititi jer je pobijedio sustav…

Pročitajte još:

Australci su opet uhitili Novaka Đokovića usprkos odluci suda, piše novinarka Ksenija Pavlović McAteer. Tvrdi da je razgovarala s ocem Srđanom koji joj je to potvrdio

Upravo sam bila na telefonu s ocem Novaka Đokovića. Australska vlada uhitila je Novaka usprkos odluci suca i žele ga deportirati, napisala je na Twitteru američka novinarka Ksenija Pavlović McAteer.

Iako je Savezni sud u Melbourneu odlukom suca Anthonyja Kellyja oslobodio najboljega svjetskog tenisača i naredio vraćanje vize, ministar za imigraciju Alex Hawke svejedno može potpisati Novakovu deportaciju bez navođenja ikakvog razloga.

Brat srpskoga tenisača Đorđe Đoković u razgovoru za TV Prva rekao je kako Australci to upravo žele i učiniti.

– Nakon sudske odluke svi smo bili jako sretni, počeli smo slaviti preko poruka, ali je zatim od njega došla informacija da se moramo strpiti jer izgleda da nije gotovo – rekao je Đorđe i nastavio:

– Definitivno je ovo politika, sve je ovo bila politika. Angažirani smo na svim društvenim mrežama i posljednja je informacija da ga hoće zatvoriti. Trenutačno se konzultiramo s odvjetnicima koji su sljedeći koraci. Novak je sada s odvjetnicima u prostorijama gde su bili tijekom suđenja, razmišlja o opcijama. Mislim da je ovo za vlasti bio veliki poraz, izgubili su, a mislili su da mogu pobijediti cijeli sustav i Novaka.

– Besana noć za čitavu obitelj, prolazimo kroz teške trenutke. Novak je pokazao koliko je ustrajan i koliko vjeruje u ideale, izborio se i za sebe i cijeli svijet. S druge strane imamo sustav Australije, sudac je donio pravu odluku na osnovu činjenica, ali sada dobivamo informacije da je ministar iznad suda. Novak je upao u ozbiljan politički vrtlog, Australija je jako nesretna, žive u teškim uvjetima u pandemiji i zaključani su – kazao je.

Prema novinaru Oliveru Brownu iz Telegrapha, policija se nalazi u uredu Đokovićevih odvjetnika u ulici Collins u Melbourneu. Bijeli kombiji ulaze u podzemnu garažu, čini se, kako bi ga uhitili.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
7.3 ° C
7.7 °
5.4 °
88 %
1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: