7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Nenad Periš: Matej je naručio bocu, platio i nestao, nešto se moralo dogoditi u klubu

Pročitajte još:

Već 11 dana traje potraga za Splićaninom Matejem Perišem (27) koji je u noći s 30. na 31. prosinca nestao u Beogradu.

Njegova je djevojka ranije otkrila kako joj je nekoliko sati prije nestanka poslao video s večere u jednom restoranu, ali da nakon toga nije odgovarao na poruke. Dodala je da su se tog dana čuli kada je Matej prelazio granicu i kada je stigao u Beograd.

Sada se ponovno oglasio Nenad Periš, Matejev otac.

“Jutros nemam nikakvih novih informacija. Jučer je MUP provjeravao neke lokacije u Beogradu na kopnu i nastavlja se potraga na Dunavu. Nadam se da ću se danas vidjeti s pripadnicima MUP-a. Vrijeme je loše, vidjet ćemo dalje”, rekao je Nenad za srpski TV Pink, a prenosi Kurir.

Kaže da je znao da će njegov sin doći u Beograd i kako i s kim ide.

“Prijatelji su mu k’o braća”, rekao je Nenad i još jednom potvrdio da je na snimkama gdje mladić nalik Mateju zaustavlja taksi njegov sin i da mu to vraća nadu: “Matej je sigurno u toj noći nekamo žurio, htio je ići taksijem, bio je bez jakne što mi ukazuje da se htio vratiti u klub, a zašto, nadam se da će se saznati što prije.”

Nenad se potom osvrnuo i na Matejev izlazak iz kluba i istakao da to analizira danima.

“Nešto se moralo dogoditi, ne aludiram ni na što, ali neka situacija se sigurno dogodila. Njegovi prijatelji su mi rekli da su bili zajedno, slavili, bili na večeri, pili vino, pa nakon toga rakiju. Prije nego što je nestao Matej je naručio bocu koju je i platio, a nakon toga se negdje pomakao. Kako su bili svi za stolom i primijetili da ga nema, nitko nije u početku pomislio na najgore. Prvo su ga tražili dok nisu shvatili da je vrijeme da idu kući, kada su otišli po jakne.

Tada su shvatili da nije uzeo jaknu i tada je nastala još veća panika, pretražili su obalu, a imali su nadu da je otišao u apartman s nekim društvom. Međutim, kada su stigli u stan, nastala je još veća panika. Potom su pomislili da je otišao kod nekoga u stan, pa su otišli u policiju i ispričali što se dogodilo. Kako postoji protokol o nestanku punoljetnih osoba, policajac je rekao da ga potraže u bolnicama jer je Matej pio. Međutim, nisu ga našli, a onda su i mene pozvali da mi kažu što se dogodilo”, ispričao je Nenad Periš.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: