15.5 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Objavili su novu snimku: Pogledajte situaciju u kojoj Rebić mijenja kopačke, a Španjolska zabija Hrvatskoj

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija nije se uspjela plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva nakon što je u susretu osmine finala u Kopenhagenu pred 25.000 gledatelja nakon produžetaka izgubila od Španjolske sa 3:5.

Nakon nevjerojatne drame i brojnih obrata, Furija je nakon produžetaka slomila Vatrene izborivši plasman u četvrtfinale.

Ante Rebić izašao je izvan igre promijeniti kopačke i zadržao se tamo nekoliko minuta, a Španjolska je krenula u opasni napad za izjednačenje.

Nakon nekoliko sekundi, ‘furia’ je iskoristila igru Hrvatske s igračem manje te je Pablo Sarabia, nakon odbijanca, zabio gol za 1-1.

Rebićeva zamjena kopački, koje mu očito nisu odgovarale, trajala je nekoliko minuta, a Rebić je na kraju samo mogao gledati kako Hrvatska prima gol.

Vezao je kopačke, požurivali su ga s klupe, a onda kad je zavezao lopta je bila već pred našim golom i nije mogao ući.

– Nama Španjolci zabijaju dok vežemo kopačke i pijemo vodu. Očito moramo još odrasti i te stvari napraviti drugačije, kvalitetnije i bolje jer ovo nije bila utakmica protiv Škotske ili Češke, već protiv jako dobre momčadi koja kažnjava svaku nepažnju i kiks – rekao je izbornik Dalić.

Ovu bizarnu situaciju možete pogledati OVDJE. 

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
15.5 ° C
16.1 °
13.7 °
73 %
4.6kmh
75 %
Sri
15 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9306
GBP
1,1627
CHF
1,0247
CNY
0,1288
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: