6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Perišić uoči važnog okršaja: Igrači održali krizni sastanak, očekujte jednu drugu Hrvatsku

Pročitajte još:

Hrvatska je igrom na EURU razočarala svoje navijače, a jedan bod iz dvije utakmice (poraz od Engleske 0:1, te remi sa Česima 1:1) ne može zadovoljiti nikoga, pogotovo ako se uzme u obzir da ih sutra čeka duel sa Škotima, koji su pokazali mnogo više od Vatrenih u prva dva meča grupne faze EURA, iako i oni kao i Hrvati imaju svega bod.

Nakon remija protiv Češke i još jedne negledljive utakmice hrvatske reprezentacije Perišić je najavio da igrači moraju međusobno razgovarati. Osim lošeg rezultata i velikog broja igrača izvan forme, sve je lošija i atmosfera u ekipi. Igrači su na zajedničkom sastanku to pokušali promijeniti, dogovorom preokrenuti nepovoljan moment i konačno odigrati dobru utakmicu.

“Bit će to sutra jedna druga Hrvatska. Održali smo sastanak, pričali smo između sebe i to će sutra biti jedna druga stvar. U prve dvije utakmice nismo bili pravi, moramo se skupiti i više trčati. Vjerujem da ćemo sutra biti pravi, ne bojim se, jer smo uvijek pravi kad treba, pričali smo o tome i o svemu što moramo napraviti bolje i drugačije nego dosad. Moramo se zajedno boriti i naprijed i nazad. Puno toga u toj utakmici ovisit će o nama”, kazao je Perišić.

U taboru Škotske dogodila se zaraza koronom. Pozitivan test dobio je junak s Wembleyja, mladi veznjak Chelseaja Billy Gilmour.

“Nije nikome lako u pandemiji, svaka ekipa patila bi da izgubi tako važnog igrača. No Škoti imaju dobre zamjene. Sve drugo što se događa van terena za nas je sada nebitno, ne bih to komentirao. Neki igraju kod kuće pred navijačima, dok neki poput nas ne mogu imati navijače u gostima. Ne bih dalje, zanima me samo pobjeda. Sve će biti lakše kad prođemo grupu”, odlučno će Perišić, koji za Hrvatsku zabija na četvrtom velikom natjecanju u nizu

Prvak Italije, nakon naporne sezone, ne skriva da mu se ipak još ne ide kući s turnira.

”Spremni smo. U zadnjih 10 godina i više, otkako sam ovdje, uvijek kad je trebalo odigrali smo pravu utakmicu i vratili se iz mrtvih. Vjerujem u svoju ekipu i jedva čekamo sutra”, poručio je Omišanin.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: