14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Pogledajte hit snimku: Zaštitar nije prepoznao Cristiana Ronalda u Mađarskoj

Pročitajte još:

Snimka koja pokazuje djelatnika osiguranja kako provjerava akreditaciju Cristiana Ronalda prije ulaska na stadion u Budimpešti, ubrzo je postala viralna

Neobična situacija dogodila se prilikom ulaska Cristiana Ronalda (36) u Puškaš Arenu. Djelatnik osiguranja nije ga prepoznao, pa je detaljno pogledao njegovu akreditaciju.

Kapetan Portugala je postao prvi igrač u povijesti koji je nastupio na pet različitih europskih prvenstava, a usput je postao i prvi koji je zabio barem po gol na pet Eura. Ronaldo nije stao na tome. S ova dva gola stigao je do 11 pogodaka na europskim prvenstvima, po čemu je također rekorder. Iza njega je ostao Michel Platini, koji je postigao devet golova.

Ronaldo je s ova dva gola došao do 106 zgoditaka za Portugal i sada mu nedostaju još samo tri gola kako bi se izjednačio s Irancem Alijem Daeijem, najboljim strijelcem reprezentacija u povijesti.

Na ulazu Puškaš Arene zadržao se dulje nego što je namjeravao.

Cristiano je mislio kako će samo proći kroz kontrolnu točku na stadionu, međutim jedan djelatnik osiguranja na stadionu nije ga prepoznao, zaletio se za njim i povukao ga za rukav te se neko vrijeme zadržao s njim buljeći mu u akreditaciju.

Kako su na snazi jake pandemijske mjere, Cristiano i društvo nosili su zaštitne maske pa to djelomično abolira sirotog zaštitara, ali čak i s njom na licu portugalski superstar jedan je od najprepoznatljivijih na planetu.

Nakon što se uvjerio da je to on, pustio ga je na stadion. Tamo je Ronaldo po tko zna koji put ušao u povijest.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: