6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Pogledajte Olmov hrvatski o kojem bruji Španjolska: “Zato su ga Hrvati htjeli uzeti!”

Pročitajte još:

Kada je dobio pitanje na engleskom jeziku Olmo je uzvratio kolegi želi li odgovor na hrvatskom ili na engleskom, a onda tečno progovorio jezik zemlje u kojoj se igrački afirmirao

Španjolski mediji objavili su snimku subotnje presice Danija Olma na kojoj je hrvatskim novinarima odgovarao na – hrvatskom jeziku.

Naime, kada je dobio pitanje na engleskom jeziku Olmo je uzvratio kolegi želi li odgovor na hrvatskom ili na engleskom, a onda tečno progovorio jezik zemlje u kojoj se igrački afirmirao i oduševio španjolske medije.

Sve to su prenijeli nautjecajniji španjolski dnevnici poput Marce i AS-a.

“Sada vidimo zašto su ga Hrvati htjeli nacionalizirati!” piše Marca uz video Olmovog baratanja hrvatskim. “Španjolski internacionalac je na konferenciji za medije ostavio sve koji su ga slušali otvorenih usta. Kada je dobio pitanje stranog novinara, španjolski reprezentativac mu je na engleskom uzvratio želi li odgovor na engleskom ili hrvatskom. Novinar je odabrao drugu opciju i od Olma dobio odgovor na savršenom hrvatskom”, dodaje najčitaniji španjolski list.

As uz snimku Olma kako odgovora na hrvatskom piše: “Olmov savršeni hrvatski ostavio je sve bez riječi. Španjolski reprezentativac je pet i pol godina igrao za zagrebački Dinamo i mogao je postati reprezentativac Hrvatske. Sada smo vidjeli i još jedan razlog zašto. Sjajno govori jezik te zemlje.”

Olmo, Katalonac koji nastupa za Španjolsku, sutra igra utakmicu koju je sam nazvao “velikom i posebnom”.

U Kopenhagenu u osmini finala Eura sastaju se Španjolska, za koju igra, te Hrvatska, reprezentacija države koju nije pretjerano nazvati Olmovom drugom domovinom.

23-godišnji ofenzivac u njoj je proveo pet i pol ključnih godina za svoj razvoj, tijekom kojih se profilirao kao jedan od najboljih mladih nogometaša Europe.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: