5.7 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Pojavile se glasine da se Eriksen srušio zbog cijepljenja! Oglasio se njegov klub

Pročitajte još:

Nogometaš danske reprezentacije Christian Eriksen (29) nalazi se u stabilnom stanju nakon što je kolabirao na terenu na utakmici Eura Danska – Finska.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.

Eriksen je bio pri svijesti kada su ga konačno iznijeli s terena i odveli u bolnicu. Veznjak Intera i najveća zvijezda Danske uspio se iz bolnice javiti suigračima.

Ubrzo potom počele su se širiti priče da se Eriksenu to dogodilo zbog toga što se cijepio protiv koronavirusa. Iz njegovog kluba Intera odmah se javio direktor Giuseppe Marotta:

“Eriksen nije imao koronavirus i nije cijepljen protiv koronavirusa”, rekao je Talijan i otklonio sulude teorije.

UEFA je u subotu oko 20 sati objavila da je Eriksen stabilno te da je njegovo stanje pod kontrolom. S njim su se čuli i suigrači koji su, kad su se uvjerili da je dobro, u dogovoru s finskim kolegama odlučili nastaviti utakmicu koju je Finska na kraju dobila 1:0.

Liječnik danske nogometne reprezentacije Morten Boesen otkrio je detalje drame.

”Zvali su nas na teren čim se srušio, a iako nisam vidio trenutak kad je pao, bilo je jasno da je kolabirao. Kad sam stigao tamo, on je ležao na boku i disao. Imao je puls, no to se jako brzo promijenilo i onda smo počeli s oživljavanjem. Bila je to fantastična i jako brza pomoć i od liječnika sa stadiona i ostalih službi”, rekao je Boesen, piše gol.hr.

Eriksenov bivši kardiolog u Tottenhamu izjavio je da Eriksen nikad nije imao problema sa srcem.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.3 ° C
6.6 °
0.8 °
88 %
0kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: