9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Kardiolog objavljuje tužnu vijest: Eriksen je vjerojatno završio karijeru

Pročitajte još:

Danski nogometaš Christian Eriksen vjerojatno je doživio srčani udar na utakmici Europskog prvenstva protiv Finske i, prema mišljenju bivšeg liječnika Tottenhama, čudesno se oporavio.

Danski nogometaš srušio se usred meča i uslijedilo je dramatično razdoblje tjeskobe, jer prvi signali uopće nisu izgledali dobro, naprotiv, pokazao se šok na licima nogometaša i strah na tribinama i širom svijeta stvarni stupanj opasnosti i zabrinutost hoće li Eriksen preživjeti.

Sharma, profesor sportske kardiologije na sveučilištu Saint George, radio je s Eriksenom dok je igrao za Tottenham. Liječnik misli da se dogodila neka velika pogreška. A sada je najveće pitanje što se dogodilo i zašto.

“Ovaj je tip imao normalne testove do 2019. Kako sada objasniti zatajenje srca? Sve je to potreslo cijelu naciju. Dobra vijest je da je još uvijek živ. Loša vijest je da ide prema kraju svoje karijere. Hoće li se i dalje profesionalno baviti nogometom? Ne mogu reći. U Engleskoj nije mogao igrati. Vrlo smo strogi u vezi s tim ”, rekao je Sanjay Sharma.

Dodao je da bi uzrok zastoja srca u Eriksenu moglo biti neko nedefinirano zdravstveno stanje. Ili visoka temperatura. Dodao je da je to dobar znak da je budan u bolnici.

“Činjenica da je stabilan i budan je sjajna. Ne znam hoće li ikad više igrati nogomet. Da ne kažem ovo previše otvoreno, danas je umro. Iako na nekoliko minuta, ali umro je. Hoće li mu liječnici dopustiti da ponovno umre? Odgovor je ne”, jasan je Sharma.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.8 ° C
13.1 °
11 °
35 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: