14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Potez vrijedan divljenja: Jeste li primijetilii što je Livakoviću napravio tijekom utakmice?

Pročitajte još:

Engleska je na Wembleyju minimalno pobijedila Hrvatsku

Hrvatska je svoju avanturu na aktualnom Europskom nogometnom prvenstvu počela na očekivano žestok način. Na Wembleyju je izabranike Zlatka Dalića čekala iznimno talentirana Engleska, jedan od domaćina turnira vođena željom za rješavanjem računa s prošlog velikog natjecanja, Svjetskog prvenstva, gdje je ispala od Vatrenih u polufinalu.

Hrvatska javnost nadala se kvalitetnoj predstavi reprezentacije nakon niza klimavih rezultata u posljednjih godinu dana, a dobili smo napetu utakmicu u kojom se boljim pokazala domaća momčad. Tri lava su upisala minimalnu pobjedu u Londonu.

Hrvatski vratar Dominik Livaković oduševio je reakcijom u 60. minuti utakmice. Naime, Harry Kane je bio u izvrsnoj prilici, ali je promašio s nekih pet metara da bi se nakon toga zabio u vratnicu.

S obzirom na onO što se dogodilo u subotu kada se Christian Eriksen srušio usred srčanog zastoja, Livaković je puhao na hladno. Odmah je digao ruku i išao pomoći engleskom napadaču. Njegova reakcija oduševila je korisnike društvenih mreža koji su ga pohvalili zbog tog poteza.

Podsjetimo, danski reprezentativac i dalje je u bolnici i njegovo je stanje i u nedjelju stabilno, nakon što se u subotu na utakmici protiv Finske srušio poslije čega je oživljavan na terenu, objavio je u nedjelju Danski nogometni savez (DBU).

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: