6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Problemi uoči Slovačke: Gvardiol otpao i za Slovačku, Livaković napustio trening!

Pročitajte još:

Luka Modrić i Ante Budimir preskočit će i subotnju utakmicu u Bratislavi, a Zlatko Dalić i navijači još im se nadaju da će doći u Split na okršaj sa Slovenijom. No, to nisu jedini problemi reprezentacije,to će napraviti i lišena pomoći Joška Gvardiola.

Problemi tu ne staju, trening je prije vremena završio i Dominik Livaković.

Gvardiol se, podsjetimo, ozlijedio na zagrijavanju pred utakmicu protiv Rusije u srijedu. Osjetio je zatezanje mišića zbog kojeg nije mogao sudjelovati u susretu u Moskvi gdje je trebao biti starter, a zdravstveno stanje mu je takvo da neće moći zaigrati niti sutra.

“Vidjet ćemo njegovu situaciju, Gvardiol je radio po posebnom programu, ali još osjeća bol. Ne želimo ništa forsirati, bio bi to prevelik rizik. Ćaleta-Car izašao je zbog grčeva uslijed umora i nema nikakvih posljedica. Ne znam koliko ima smisla da nam se priključuju Modrić i Budimir, koji su u posebnom programu u svojim klubovima i već pet ili šest dana nisu u ritmu.”

“Moramo se osloniti na one igrače koji su sto posto spremni, najvažnije je dobro se odmoriti kako bismo spremni dočekali utakmicu”, rekao je ranije u najavi utakmice izbornik Zlatko Dalić.

Na zadnjem gostovanju u Slovačkoj “vatreni” su odigrali fantastično i zabili četiri komada. Protiv istog protivnika u Rijeci su potvrdili plasman na Euro.

– Slovačka nam je bila težak protivnik i u tim prijašnjim utakmicama, ali tad smo stvarno igrali jako dobro i napravili sjajan rezultat. U odnosu na nastup na Euru, Slovaci su se protiv Slovenije postavili puno ofenzivnije, zaigrali s trojicom napadača. Momčad koja ima Hamšika, Škriniara, Lobotku, Kucku, Boženika i Dudu sigurno je kvalitetna i treba je maksimalno uvažavati. Međutim spremit ćemo se za utakmicu na najbolji mogući način i pokušati osvojiti sva tri boda – zaključio je izbornik.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.6 ° C
8.8 °
5.3 °
60 %
1kmh
0 %
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: