13.4 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Prosinečki na pitanje bi li preuzeo Vatrene: A tko ne bi! Raketu smo prerano pustili, prelako odbacil

Pročitajte još:

Robert Prosinečki trenutno radi kao stručni sukomentator u HRT-ovoj emisiji Stadion

Ako bi Zlatko Dalić nakon Eura prihvatio poziv Fenerbahčea, a HNS ga pozove za izbornika, bi li prihvatio poziv i pokušao vratiti u reprezentaciju Ivana Rakitića?

“Uh, ne bih ja sad o tome. Najvažnije je da smo mi sada svi uz Hrvatsku. Pa, tko ne bi prihvatio HNS i Hrvatsku? Raketu su prerano pustili, prebrzo ga odbacili. Ne treba moliti nikoga da igra za Hrvatsku, ali Rakitić bi nam sigurno dobro došao.”

Legendarni Vatreni ima mnogo trenerskog iskustva, prvenstveno u turskoj ligi. A vodio je i dvije reprezentacije: Azerbejdžan i Bosnu i Hercegovinu pa mu ni reprezentativni nogomet s izborničke pozicije nije stran.

Četiri godine bio je i asistent na klupi Vatrenih u vrijeme Slavena Bilića pa bi se, u to nema sumnje, vrlo rado vratio gdje ga srce vuče.

Prije nekoliko dana turski portal Sozcu plasirao je vijest da je Dalić sve dogovorio s Fenerbahčeom i da bi trebao preuzeti klub nakon Eurskog prvenstva te je njegova budućnost na klupi Vatrenih postala nezvjesna.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
13.4 ° C
14.2 °
12.1 °
92 %
1kmh
20 %
Pet
13 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9289
GBP
1,1656
CHF
1,0262
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: