3.9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Prosinečki otkrio što ga najviše brine u igri Hrvatske: “To zabrinjava, moramo biti bolji u tom dijelu igre”

Pročitajte još:

Hrvatksu u petak čeka utakmica protiv Češke

Hrvatksa je na startu Europskog prvenstva izgubila od Engleske (1:0), a bivši hrvatski nogometaš Robert Prosinečki smatra da su Modrić i društvo mogli puno više na Wembleyju.

“Mogli smo puno više. Nisu me oduševili Englezi”, rekao je Prosinečki koji je bez trenerskog posla otkako je prošle godine napustio turski Denizlispor.

“U fazi napada me sve zabrinjava. Mogli smo puno više protiv ovakvih Engleza. Očekivali smo da Englezi krenu ofenzivno od početka, ali opet je sve do nas bilo. Nije bio ovo ritam kakav Englezi stvaraju, da stalno napadaju, pritišću. Mi smo počeli od 30. minute nešto igrati pa smo ih malo učinili nervoznim. Premalo smo imali prilika. Dođemo na 16 metara i onda nemamo rješenja. Nije da smo visili cijelo vrijeme, da su oni imali 10 šansi, ovako ostaje dojam da smo mogli puno više. Moramo biti zabrinuti, ne samo zbog ove utakmice nego i zbog nekih prije.”

“Smirili smo Engleze sredinom prvog poluvremena, i taman kad smo mi imali kontrolu, oni su nas čekali iza lopte, eto mi primimo gol zbog lošeg rasporeda igrača, a bila su i fantastična kretanja Engleza u napadu. Šteta da nismo pružili nešto više, ali u sljedeće dvije utakmice moramo puno više napraviti prema naprijed, moramo biti odlučniji i imati ideju što hoćemo od samog začetka akcije. Mislim da Kovačić može napraviti puno više rizika, on to može, nije ni Luka danas bio na nivou na koji nas je navikao. Nema tragedije, nije dobro, ali imamo još dvije utakmice protiv momčadi protiv kojih možemo”, prvi je bio komentar Tomislava Ivkovića.

Hrvatskoj slijede utakmice sa Češkom i Škotskom.

“U te dvije utakmice moramo pokazati puno više kako bismo prošli skupinu.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.3 ° C
6.6 °
0.8 °
88 %
0kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: