12.6 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Robert Prosinečki odgovorio Rebiću na prozivke: ‘Ne znam tko je Rebić. Pa nisam ga vidio već neko duže vrijeme’

Pročitajte još:

Dva dana nakon ispadanja Hrvatske s Eura, objava na Instagramu Ante Rebića eksplodirala je poput bombe u našem javnom prostoru.

Ante Rebić oglasio se u žestokoj Instagram objavi o mijenjanju kopački usred utakmice sa Španjolskom u osmini finala Europskog prvenstva. Napisao je da je hrvatska reprezentacija zadnje dvije-tri godine srnje i da nema izbornika koji može iskoristiti kvalitetu hrvatskih igrača.

Rebić je napao je i bivše hrvatske reprezentativce, Robija Prosinečkog i Gorana Vlaovića te sportskog komentatora Antona Samovojsku. Vrlo brzo je izbrisao sve objave, no napravljen je preslik pa su dostupne javnosti.

Čini se kako se Ante osjetio prozvanim pa nam je na dan bez novih utakmica Europskog prvenstva odlučio dati šokantne objave. Niti u jednoj nije službeno prozvao Dalića, ali nameće se logičnim da je na njega mislio.

6918633

– Nakon svega nije ni bitno tko je ‘krivac’ činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje – emoji)… Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! ‘Zajedno smo jači’ #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih – Hrvatska” – pisalo je navodno u statusu na Rebićevom Instagramu, pišu Sportske novosti.

Antun Samovojska nam je rekao kako je samo iznosio činjenice, a Robert Prosinečki je za Index cijelu situaciju komentirao riječima:

– Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme – kratak je bio Žuti.

Mnoge je začudila Rebićeva objava jer je jedan od onih koji se rijetko oglašava u javnosti, a gotovo nikada na društvenim mrežama ne objavljuje sadržaj ovakve tematike. Prozvao je izbornika Dalića i očito dao do znanja kako atmosfera u reprezentaciji baš i nije bajna, kako se činilo za vrijeme Eura.

robert prosinečki
Foto: HRT

Kako god, Rebić je na kraju izbrisao objavu i teško je reći je li riječ o hakerskom napadu ili je samo to bio trenutak slabosti u kojem je izrazio svoje mišljenje. No, po onome što je pisalo u objavi, lako je za zaključiti kako su ga pogodile kritike na račun njegovih igara na ovome Euru.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.6 ° C
13.3 °
10.8 °
89 %
2.6kmh
0 %
Pet
13 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
22 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9320
GBP
1,1688
CHF
1,0243
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: