6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Ronaldo jednim potezom odnio Coca-Coli četiri milijarde dolara! Evo što su poručili iz kompanije

Pročitajte još:

Na konferenciji za novinare uoči utakmice Portugala i Mađarske (3-0) je Cristiano Ronaldo maknuo dvije boce Coca Cole i poručio ljudima da piju vodu. Uzrokovalo je to pad cijena dionica najpoznatijeg svjetskog pića

Trogodišnji ugovor s Uefom Coca-Cola je platila oko 120 milijuna dolara, a jedan potez najpoznatijeg svjetskog nogometaša ‘izbio’ im je iz džepa čak četiri milijarde dolara! Cristiano Ronaldo (36) promovirao je zdrav život ovim potezom kojim sigurno nisu zadovoljni oni koji su platili za mjesto te dvije bočice na stolu.

Podsjećamo, Ronaldo je tijekom presice sklonio dvije sponzorske boce Coca-Cole i zamijenio ih vodom. “Pijte vodu!” poručio je.

Potez Portugalca u kratko vrijeme učinio je da dionice Coca-Cole izgube čak četiri milijarde dolara. Burze u Europi su se otvorile u 15 sati, a tada je jedna dionica Cole vrijedila 56.10 dolara. Pola sata kasnije, kada su se Ronaldo i Fernando Santos pojavili u press-sali stadiona Ferenc Puškaš, vrijednost je pala na 55.22 dolara po dionici.

Ronaldo često naglašava važnost zdrave prehrane pa je nedavno izjavio da se ljuti na svog 10-godišnjeg sina zbog Cole.

“Ljuti me jer pije Coca-Colu i Fantu, svađam se s njim kad jede čips, krumpiriće i sve to. Čak me i moja mala djeca pogledaju kad jedu čokoladu”, rekao je Cristiano prošle godine.

Da Ronaldo ne vodi brigu o apsolutno svemu što se tiče zdravlja, zasigurno ne bi bio u ovakvoj formi s 36 godina na leđima. Taj je potez bio samo još jedna promocija zdravog života jer je Portugalac već nekoliko puta istaknuo kako se znao posvađati s Cristianom Juniorom jer je pio gazirane sokove.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.9 ° C
7.7 °
5.8 °
93 %
0.5kmh
75 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: