6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ronaldu stigle brojne poruke podrške: ‘Tvoja bol je i naša bol’

Pročitajte još:

Ronaldo i Georgina objavili su tužnu vijest ovog ponedjeljaka

Tragedija koja je zadesila jednog od najboljih nogometaša u povijesti, Cristiana Ronalda, i njegovu partnericu Georginu Rodriguez snažno je odjeknula svijetom.

“S našom najdubljom tugom moramo objaviti da je naš dječak preminuo. Najveća je ovo bol koju svaki roditelj, čovjek može doživjeti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće. Zahvaljujemo se liječnicima i medicinskim sestrama na njihovoj stručnoj brizi i podršci. Svi smo shrvani ovim gubitkom i ljubazno molimo za privatnost u ovom vrlo teškom trenutku”, objavili su Ronaldo i Georgina na društvenim mrežama

The Sun je objavio kako do poroda blizanaca nitko nije sumnjao, ni oni, ni liječnici, da će se dogoditi bilo kakav problem pri porođaju. U međuvremenu, paru su počele stizati mnogobrojne poruke sućuti.

“Real Madrid, predsjednik i uprava, duboko su ožalošćeni tragedijom koja je zadesila Cristiana Ronalda i njegovu partnericu, Georginu Rodriguez. Real Madrid dijeli njihovu bol”, stoji među ostalim u priopćenju Kraljevskog kluba.

– Tvoja bol je naša bol. Šaljemo ljubav i snagu tebi i obitelji u ovom trenutku – poručili su mu iz Manchester Uniteda.

– Srceparajuća vijest. Moja najdublja sućut tebi i cijeloj tvojoj obitelji – napisao mu je voditelj Piers Morgan (57).

– Prijatelju moj, poslao sam ti svoje molitve i svoje osjećaje u ovom teškom trenutku. Neka Bog utješi vaša srca i osvijetli svaki korak na putu – javio mu se i bivša nogometna legenda Pele (81).

Među poznatim osobama našli su se i Usain Bolt (35), kao i nogometne kolege Marcus Rashford (24), Gary Lineker (61), Lucas Vázquez (30), Felipe Melo (38).

Par je vijest o Georgininoj trudnoći objavio u listopadu prošle godine, a danas su na društvenim mrežama objavili da njihov sinčić nije preživio.

– S neizmjernom tugom moramo objaviti kako je naš dječak preminuo. Ovo je najteža bol s kojom se jedan roditelj može susresti. Samo rođenje naše kćerkice nam može dati snagu da preživimo ovaj trenutak – napisali su među ostalim shrvani roditelji.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
89 %
2.1kmh
20 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: