7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Samo je čekao krivu riječ: Pogledajte kako je MMA borac nokautirao pijanog tipa u baru

Pročitajte još:

Bellatorov borac dao je naslutiti da je njegova žrtva i rasistički vrijeđala

Joe Schilling, američki 37-godišnji MMA borac koji je zadnjih deset nastupa upisao pod okriljem organizacije Bellator, svojedobno osvajač turnira GLORY u kickboxingu u srednjoj kategoriji, nokautirao je gosta jednog lokala nakon kraće verbalne prepirke.

Nije poznato gdje je i kada točno nastala snimka, ali nju je komentirao i Joe Schilling na Instagramu.

“Čini se kako ova država više ne mari za samoobranu. Ne brinite, dobio sam video. Volim vas, ljudi, i zahvaljujem se što brinete i na podršci tijekom životno opasnog iskustva. Velika zahvala ‘The Yard Muay Thai’ klubu jer me pripremio za ovako opasnu situaciju j*****g rasista”, objavio je Schilling uz video, ali objava je ubrzo obrisana.

Na snimci se primijeti kako nokautirani čovjek prije sukoba sa Schillingom zbija šale i djeluje pijano, a onda je nešto dobacio bivšem kickboxeru koji je bio u prolazu. Nakon toga ga je Schilling snažno udario i oborio na pod.

Video je izazvao brojne reakcije koje Schilling objavljuje na svom Instagramu, a na ovoj društvenoj mreži objavio je i poruku koju mu je navodno poslala bivša partnerica čovjeka kojeg je udario.

“Tip kojeg si nokautirao je moj bivši. Redovito me fizički zlostavljao. Čekala sam osam godina da ga karma pogodi ravno u lice i hvala ti na tome”, napisala je neimenovana dama u poruci koju je Schilling objavio.
Schilling je objavu komentirao riječima: “Božji posao.”

Policija se zasad nije očitovala o incidentu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: