11.6 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Španjolci Vatrenima posvetili naslovnicu: Hrvatska će nakon ovoga biti nabrijani do maksimuma

Pročitajte još:

Španjolski mediji “pumpaju” atmosferu pred okršaj Furije i Hrvatske u osmini finala Europskog prvenstva, a Marca je utakmici posvetila naslovnicu. Uz fotografiju španjolskih nogometaša u restoranu osvanuo je naslov “A za desert – Hrvatska”.

Hrvatska i Španjolska u ponedjeljak (18 sati) igraju za četvrtfinale Europskog prvenstva, a do tada mediji ‘pumpaju’ atmosferu kako bi dodatno motivirali svoje nogometaše

Grupna faza je završila, a sada slijedi ono pravo. Nitko više nema pravo na pogrešan korak, a dosad su ga na Euru napravili i Hrvati i Španjolci.

‘Furija’ u dvoboj sa viceprvakom svijeta ulazi kao papirnati favorit, a pobjeda od 5:0 protiv Slovačke podigla je samopouzdanje španjolskim nogometašima, ali i medijima.

Marca je poznata po kreativnim naslovnicama, a ona na današnjem broju je gotovo u potpunosti posvećena Hrvatskoj.

“Reprezentacija održava običaj izlaska na zajednički ručak tijekom čitave kampanje na Euru. Zadnja tri puta izašla je iz reprezentativnoga kampa u točno isto vrijeme i nada se da ovo neće biti zadnji put”, stoji u podnaslovu uz veliki naslov:

Španjolskoj izašla sa naslovnicom ‘A za desert Hrvatska’. Očigledno smatraju da će nas ‘slatko i brzo smazati’, a da ‘glavna jela’ tek slijede.

Ostale španjolske novine uglavnom se bave samo svojom reprezentacijom uz vrlo malo priča posvećenih Hrvatskoj, barem na naslovnici. Jedino je Mundo Deportivo na naslovnicu stavio izjavu Erica Garcije da je Hrvatska vrlo tvrda momčad i da će protiv nje biti vrlo teško igrati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.6 ° C
12.7 °
9.8 °
93 %
1.5kmh
0 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1697
CHF
1,0300
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: