10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Španjolski mediji nemilosrdni: Prilagodi se ili umri. Hrvatska se prilagodila

Pročitajte još:

Katalonski list Sport u vrlo agresivnom stilu poručuje španjolskim reprezentativcima da se dvoboj protiv Hrvatske mora pobijediti.

Naslov teksta je “Prilagodi se ili umri!”, a u tekstu se ističe kako je Hrvatska uspjela napraviti ovo prvo – prilagoditi se. Takvu tvrdnju potkrijepljuju činjenicom kako su nakon SP-a u Rusiji igrači poput Mandžukića, Rakitića i Subašića napustili Vatrene, ali Hrvatska nije potonula u prosječnost te i dalje igra na najvišoj razini unatoč promjenama u kosturu momčadi.

Samo pet igrača iz finala SP-a u Rusiji zaigralo je u utakmici protiv Škotske, a to su Lovren, Vida, Modrić, Brozović i Perišić. Ipak, Katalonci pišu da je Dalićeva momčad protiv Škota igrala onako kako je igrala u Rusiji, što joj je donijelo jedno od najvećih iznenađenja u novijoj povijesti svjetskih prvenstava.

Nova šestorka Livaković, Juranović, Gvardiol, Kovačić, Vlašić i Petković u prosjeku je stara 24 godine i Sport smatra da se savršeno uklapa uz iskusne Lovrena i Vidu, pouzdanog Brozovića, napadački inspiriranog Perišića te, dakako, uz lidera Modrića.

U Kataloniji se očito Hrvatska cijeni.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: