7.3 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Srpski mediji traže kaznu za Hrvatsku!

Pročitajte još:

Hrvati će igrati na SP u Kataru. Autogol Fjodora Kudrjašova u finišu utakmice pokazao se odlučujućim i uvodom u veliko slavlje na Poljudu. Ovaj meč su sa velikim zanimanjem pratili i srpski mediji, a ‘Kurir’ se osvrnuo i na ‘skandal na tribinama’.

‘Na utakmici u Splitu, u izravnom dvoboju za plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru između Hrvatske i Rusije, na tribinama su se vijorile zastave s bijelim poljem (ovo su – ustaški simboli), što se jasno vidjelo i u televizijskom prijenosu , pa čekamo hoće li Europska nogometna unija (UEFA) reagirati ovom prilikom?’, pišu u Kuriru.

‘U dramatičnoj utakmici Hrvati su minimalnom pobjedom, autogolom iskusnog obrambenog igrača Fjodora Kudrjašova izborili plasman na Svjetsko prvenstvo, a atmosfera na tribinama ‘Poljuda’ bila je vrlo zapaljiva, iako je tijekom cijelog padala jaka kiša’, navode u Kuriru.

‘Za utakmicu koja je trebala biti ili ne biti za Hrvatsku važnost utakmice podigli su na nacionalnu razinu naši susjedi, pa su tako noć prije dvoboja s Rusima na splitskim ulicama, ali i brojnim restoranima i kafići uz Jadransko more, svi bili u znaku nogometa. Mnogi su navijači napravili dobru uvertiru sa simbolima Hrvatske, ali zato je na utakmici bilo simbola koji predstavljaju najmračnije razdoblje u povijesti Hrvatske i zloporabu nogometa za promicanje ustaštva, zbog čega je Hrvatska i prije imala problema’, pišu u srpskom dnevniku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8 ° C
8.3 °
6.5 °
86 %
3.1kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: