27.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Sukob u bazenu: Potukle se hrvatske i srpske vaterpolistice, Hrvatica završila u bolnici

Pročitajte još:

Na utakmici ženskog vaterpola između splitskog Jadrana i srpske Vojvodine došlo je do opće makljaže tijekom utakmice. Tukli su se svi koji su bili u bazenu, a utakmica je u konačnici registrirana 5-0 u korist Vojvodine

Desetak najzagriženijih vaterpolskih fanova u nedjelju je u mađarskom Szentesu došlo pogledati posljednju utakmicu ženskog turnira Dunavske lige između splitskog Jadrana i Vojvodine iz Novog Sada. Bila je naelektrizirana atmosfera od prve minute, a kada još tome dodate rivalstvo između Hrvatske i Srbije koje je prisutno u svim sportovima, sve se pretvorilo u MMA obračun.

Jako agresivno i oštro igralo se od samog početka, a kaos je nastupio tijekom utakmice kada je hrvatska vaterpolistica Dora Vujević dobila udarac u oko, zbog čega je morala u bolnicu. Dogodilo se to u žaru borbe, ali nakon još jednog prekršaja došlo je do sukoba igračica dvaju momčadi. Letjele su šake, a suci su presudili da su za tučnjavu krive Hrvatice.

Nakon jednog oštrog prekršaja, zakačile su se igračice Jadrana i Vojvodine, a ubrzo su u obračun stigle i ostale vaterpolistice koje su se u tome trenutku našle u bazenu. Letjele su šake na sve strane, gledatelji nisu znali jesu li došli na vaterpolsku utakmicu ili MMA meč. Bez obzira na opću makljažu koja je izbila, suci su presudili kako su za tučnjavu krive – Hrvatice.

(Video pogledajte od 22:50)

– Nakon toga su me suci pitali hoćemo li nastaviti. Budući da je postojala bojazan da u nastavku ne dođe i do većih izgreda, bila je naelektrizirana atmosfera, a nas čeka sljedećeg vikenda finale Hrvatskog kupa, odlučio sam da je pametnije ne nastaviti utakmicu. Ruskinje u Vojvodini su solidno tukle, jedino što su se namjerile na krive – kazao je za Sportske Novosti trener Jadrana Aljoša Kunac.

Splićanke nisu ostale dužne suparnicama u tučnjavi, ali izvukle su deblji kraj jer je utakmica na koncu registrirana 5-0 u korist Vojvodine.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.8 ° C
25.8 °
24.1 °
44 %
3.1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: