23.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Bijesni Đoković opsovao gledatelje pa se svađao s novinarom…

Imam neki virus već nekoliko dana. Više provodim vremena u toaletu nego na terenu. Nije ugodno. Pronašao sam način da se izvučem iz ove situacije, rekao je srpski tenisač nakon pobjede

Pročitajte još:

Novak Đoković teškom mukom se plasirao u četvrtfinale Masters turnira u Parizu, a neočekivane probleme stvorio mu je 23. tenisač svijeta Tallon Griekspoor čiji je otpor uspio probiti tek nakon 2 sata i 40 minuta igre ((4-6, 7-6, 6-4).

Nizozemac je pružio odličan otpor Đokoviću, no bilo je vidljivo da je Novak evidentno umoran i jako se teško kretao, što je Griekspoor vješto koristio. Sve to ga je činilo nervoznim, pa je u trećem setu, dok je servirao za meč, iznerviran povikom iz publike, sočno opsovao. Što? Nije teško pročitati s usana.

Video pogledajte OVDJE.

Najbolji tenisač svijeta izgledao je neprepoznatljivo u prvom setu, a živnuo je tek nakon ‘čarobne tablete’. Naime, tražio je liječničku pomoć nakon što je izgubio prvi set, a liječnici su mu dali tabletu koja je učinila svoje. Novak je zaigrao puno bolje u nastavku i na kraju slavio.

Video pogledajte OVDJE

– Neki bi rekli da vam je možda bilo potrebno provocirati malo publiku da podignete nivo energije i igre. Što kažete na to – upitao ga je novinar nakon meča.

– Aha, znači vi smatrate da sam ja provocirao publiku, a ne ona mene? Što vi mislite, s vaše pozicije s tribina? Bilo je podjednako? Ne bih se uopće složio jer nisam baš ništa učinio da bih provocirao publiku. Ali tako to biva. Pariška je publika jako posebna, to su dobre riječi kako je opisati. Ali sve je to OK – odgvorio mu je Srbin.

Nakon meča je otkrio i kako ga je bolio trbuh i da se posljednjih dana muči sa želučanim problemima. No, ni to ga nije uspjelo pobijediti.

– U početku sam igrao odlično i dobro se osjećao. Energetski sam odjednom pao kada mi je oduzeo servis u prvom setu. Imam neki virus već nekoliko dana. Više provodim vremena u toaletu nego na terenu. Nije ugodno. Pronašao sam način da se izvučem iz ove situacije. Bio sam na rubu da izgubim, on je bio jako blizu pobjede – rekao je Đoković.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.5 ° C
23.8 °
18.1 °
46 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: