20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Urnebesni Đoković slavio Novu u Australiji, okupljene zabavljao bubnjanjem po stolu, salvete bacao po restoranu

Prošla godina je za Novaka Đokovića počela kao iz noćne more. Došao je u Australiju s naumom da nastupi na prvom Grand Slam turniru u godini, no odmah po dolasku izbio je jedan od najvećih skandala u 2022. godini.

Pročitajte još:

Kako se odbio cijepiti, odmah su ga smjestili u pritvor na aerodromu pa potom proslijedili u hotel za imigrante gdje je proveo dva tjedna. U konačnici su ga Australci deportirali.

Prema tamošnjem zakonu, tri godine nije smio ući u državu zbog deportacije, ali u Australiju je stigla nova vlast koja simpatizira srpskog tenisača i odmah su mu ukinuli zabranu ulaska.

Đoković je odmah po odluci rezervirao mjesto u avionu, prijavio se za Australian Open i prije nekoliko dana stigao dolje. Nikad raspoloženiji i motiviraniji, da prestigne Rafaela Nadala.

Novak je Novu godinu dočekao u Australiji u društvu svog tima i brata Marka Đokovića. Uživao je i zabavljao se, u jednom trenutku srpski tenisač se uživio u jednu pjesmu pa je udarao po stolu u ritmu glazbe. Stavio je i naočale pa bacao salvete. Video je objavio na Tik Toku.

@novakdjokovic14 Novak's New Year's Eve#foryoupage #fyp #novakdjokovic #newyear #2023 #happynewyear #newyeareve #tennis #fun ♬ You're A Mean One – Original Mix – Grinch MR

“Sam sebi sam dovoljan”, napisao je u opis objave.

Godinu će započeti nastupom na turniru u Adelaideu gdje će igrati nakon 15 godina.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: