10.3 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Tenzije na treningu: Lovren se na treningu naljutio na suigrače!

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se u Rovinju za nastavak EURA, a nakon poraza od Engleske čini se da atmosfera nije baš idealna.

Vatreni” u petak igraju utakmicu protiv Češke, vjerojatno i ključnu za prolazak u drugi krug.

U ponedjeljak je počela detaljna priprema za Čehe, a Dalić je najavio promjene i ofenzivniji pristup. Posebno su ohrabrujuće vijesti da su se vratili Borna Barišić i Dejan Lovren, koji su prvu utakmicu propustili zbog ozljede.

Baš je Lovren bio jedan od glavnih motivatora na treningu. Hrvatska je u jednom trenutku igrala u niskom intenzitetu. To je hrvatskog stopera, koji je čitavo vrijeme davao upute suigračima, jako razljutilo. “Što je ovo? Ako nismo sad pravi, što će biti u petak? Nećemo biti na utakmici. Hajmo sada jako! Ovakvi nemamo što tražiti protiv Češke”, poručio je suigračima stoper Zenita.

Ostali reprezentativci su ga poslušali i vrlo brzo je tempo treninga jako narastao, što pokazuje koliko se cijeni Lovrenova riječ u svlačionici.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
10.3 ° C
10.8 °
6 °
66 %
6.2kmh
40 %
Uto
10 °
Sri
7 °
Čet
12 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: