11.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Tko je Sabrina Kvist, Eriksenova djevojka koja je u suzama utrčala u teren: Ona je njegova najveća podrška!

Pročitajte još:

Dramatična scena s sinoćne nogometne utakmice Danske i Finske potresla je cijeli svijet.

Naime, tijekom nogometne utakmice između Danske i Finske, danski nogometaš Christian Eriksen iznenada se srušio na teren, a video zapisnik trenutka kada je izgubio svijest obišao je cijeli svijet. Igrači Eriksenove i protivničke momčadi gledali su suze u dramatičnim trenucima i liječnici su odmah priskočili u pomoć, dok je njegova suigračica Sabrina Kvist Jensen, koju je čuvalo osiguranje, pokušala ući na teren s tribina .

Sabrina Kvist,
FOTO: PROFIMEDIA

Uslijedila je borba za Eriksenov život, koju su navijači i igrači gledali u nevjerici i suzama, no zahvaljujući brzoj reakciji liječnika, poznati nogometaš je došao k sebi, nakon čega su ga prevezli u bolnicu, gdje su nastavili s pregledima i njegom za njegovo zdravlje.

Među brojnim šokantnim fotografijama nesretnog događaja našle su se i one na kojima je njegova odabranica koja je u suzama pokušavala doći do supruga.

Za Sabrinu Kvist Jensen bila je to noćna mora. Dugogodišnja djevojka danskog kapetana i majka njihove dvoje djece (3 godine i godinu i pol dana) uplakana je s tribine pratila što se događa, a onda se sjurila prema terenu te u pratnji zaštitara ušla na travnjak.

Srećom, drama se nakon nekog vremena stišala, a navijači, prijatelji i ljubitelji nogometa ne prestaju slati riječi podrške Eriksenu, ali i njegovoj obitelji, putem društvenih mreža.

Tko je Sabrina Kvist Jensen?

Dankinja rođena u Tommerupu ne izlaže se često medijima, a prvi dio Eriksenove karijere u Tottenhamu nije provela uz njega u Londonu jer je završava frizersku edukaciju u Danskoj. Potom se zaposlila u jednom modnom brendu. Stresan život u Londonu nije joj legao, a Eriksen je medijima kazao da mora puno raditi na mentalnoj snazi da bi njegov nogomet bio na najvišoj razini.

“Morate se naučiti boriti mentalno i fizički da podnosite pritisak i odgovarate na sve zahtjeve. Ja to mogu jer sedam dana u tjednu živim za svoj posao. Za moju djevojku je ovo jako teško. Ponekad bih izašao s njom do grada, ali to se jednostavno ne može uklopiti u život nogometaša u Engleskoj”, rekao je danski veznjak koji je prošle godine iz Londona preselio u Milano i karijeru nastavio graditi u Interu nakon više od 200 utakmica za Spurse i više od sto za Ajax, u kojem je započeo karijeru.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.5 ° C
9.8 °
7.1 °
66 %
2.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: