7.9 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

U Splitu pukla ljubav influencerice i tenisača: Poznati tenisač razbio stvari djevojci, sve je snimila i zvala policiju!

Pročitajte još:

Djevojka Vanessa u Splitu je pozirala u kupaćim kostimima, a onda je na nekoliko dana ‘nestala’ s društvenih mreža. Oporavljala se od svađe s dečkom, a sad je pojasnila što se dogodilo

Prošlog petka je influencerica Vanessa Sierra Joli (27) policiji prijavila dečka, tenisača Bernarda Tomića (29), koji joj je razbio dva laptopa i dva mobitela, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

Bernard Tomić (29), australski tenisač hrvatskih korijena koji se nalazi na 214. mjestu teniske ljestvice najboljih igrača svijeta, na meti je kriminalističkog istraživanja koje provode djelatnici Druge policijske postaje u Splitu.

Njega je tijekom prošlog petka prijavila njegova djevojka Vanessa Sierra Joli (27), inače australska influencerica i zvijezda na stranici za odrasle OnlyFans, s kojom u zadnje vrijeme boravi u Splitu. On je trenirao u Splitu, a ona se dosađivala i radila selfieje na Instagramu, ali nikakvog skandaloznog ponašanja kao onog uoči Grand Slama u njihovoj rodnoj Australiji nije bilo. Tamo je Vanessa, dok je s momkom bila u karanteni, provirivala kroz prozor, a Bernard ju je snimio u izazovnoj pozi s leđa. Na toj objavi ona je pozvala obožavatelje da kliknu (plate) i dobiju ostatak vrućeg sadržaja iz karantene na stranici OnlyFans gdje je snimila uradak i sa svojim dečkom Bernardom koji je tako debitirao s njom na toj stranici.

On to nije baš mogao podnijeti pa je reagirao, a ona sve pritom snimila i prijavila policiji.

– Ima prevelik ego i nisam trebala s njim u raspravu – izjavila je.

Iako je prvotno rečeno kako su uništene stvari vrijedne oko 76.000 kuna, Vanessa u videu spominje 16.000 dolara, što je oko 98.000 kuna. Osvetit će mu se, rekla je, tako što će na OnlyFans stranici objaviti kućni video.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.6 ° C
9.4 °
3.6 °
87 %
1.5kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: