10.1 C
Zagreb
Srijeda, 15 svibnja, 2024

Vatreni otkrili što se događalo u svlačionici na poluvremenu: Bilo je dosta negativne energije oko nas…

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Škotske izborila je prolazak u drugi krug Europskog prvenstva.

Hrvatska je u osmini finala Europskog prvenstva! ‘Vatreni’ su slavili protiv Škotske 3-1 u fantastičnoj utakmici i tako osigurali prolaz dalje – i to kao drugoplasirana momčad skupine!

Nogometaši Hrvatske u utorak su navečer na Hampden Parku u Glasgowu, u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Eura, pokazala rapsodiju, posebno u drugom dijelu i s 3:1 pobijedili, pregazili, školovali neugodnu Škotsku. Nikola Vlašić u 17., Luka Modrić u 62. i Ivan Perišić u 77. junaci su ove velike, epske pobjede Vatrenih.

‘Bila je ovo odlična utakmica’, rekao je Bruno Petković koji je utakmicu sa Škotskom započeo od prve minute u samoj špici napada.

Znali smo svi da neće biti lako, dugo smo lomili čvrste i borbene Škote koje smo po prvi put pobijedili.

‘Možda se malo zakompliciralo kad smo primili gol, ali igrali smo lijep nogomet s dosta prilika i mislim da možemo biti ponosni’, analizirao je utakmicu Petković te otkrio što se događalo u našoj svlačionici na poluvremenu utakmice:

Izbornik nam je na poluvremenu u svlačionici rekao da nastavimo tako igrati. Nastavili smo u istom ritmu i stigli do pobjede na kraju. Hvala svim navijačima koji su došli. Bilo je dosta negativne energije oko nas, ali još ima ljudi koji u nas vjeruju, rekao je Petković.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
11.1 ° C
12.7 °
8.6 °
92 %
1kmh
4 %
Sri
21 °
Čet
21 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: