7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Vlašić: Niti jednog trenutka nismo sumnjali u pobjedu, dugo nisam dobio takve batine

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Škotske izborila je prolazak u drugi krug Europskog prvenstva.

Hrvatska je u osmini finala Europskog prvenstva! ‘Vatreni’ su slavili protiv Škotske 3-1 u fantastičnoj utakmici i tako osigurali prolaz dalje – i to kao drugoplasirana momčad skupine!

Nogometaši Hrvatske u utorak su navečer na Hampden Parku u Glasgowu, u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Eura, pokazala rapsodiju, posebno u drugom dijelu i s 3:1 pobijedili, pregazili, školovali neugodnu Škotsku. Nikola Vlašić u 17., Luka Modrić u 62. i Ivan Perišić u 77. junaci su ove velike, epske pobjede Vatrenih.

Niti jednog trenuka nismo sumnjali u pobjedu, kazao je veznjak Nikola Vlašić koji je proglašen za igrača utakmice između Hrvatske i Škotske.

– Mislim da smo stvarno dobro ušli u utakmicu. Od početka smo znali da nam samo pobjeda igra, imamo imperativ pobjede. Dali smo sve od sebe, 100 posto. U defenzivi i napadu imali smo posjed, zabili taj gol. Poslije su oni izjednačili, ali mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu i zasluženo pobijedili – rekao je Niksi.

Zabio je za vodeći gol u 17. minuti. Josip Juranović centrirao je s desnog boka, Ivan Perišić spustio mu glavom, a on se sjajno snašao u gužvi. Vježbali su to i na treningu.

– Bila je slična situacija protiv Češke. Baš mi je rekao prije utakmice: “Kad bude opet slična situacija, opet ću ti spustiti. Ako bude slabiji balun, ne mogu pucati, nema snage”. Vidio sam da mu ide na glavu, došao sam mu, spustio mi je lijepo i… Gol – nasmijao se Niksi.

Švedska, Slovačka, Španjolska ili Poljska? Koga bi volio u osmini finala u ponedjeljak u Kopenhagenu?

– Iskreno, ne znam točno ni kakve su grupe. Ne gledam to – jasan je Vlašić.

“Iskreno niti ne znam tko nam prijeti”, kazao je Vlašić sa smiješkom dodavši kako je dobio batina kao u cijeloj ovoj sezoni.

“Nisam u cijeloj sezoni dobio batina kao danas. Ovdje sam često bio u skoku i dobio batine”, kazao je na kraju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9.8 ° C
9.9 °
7.6 °
75 %
1.5kmh
0 %
Čet
10 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: