15.9 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Vrsaljko: ‘Neću reći da smo bili katastrofa, ali moramo bolje’

Pročitajte još:

‘Moramo u kontinuitetu biti bolji. Znamo svoj cilj, mislim da ćemo u njemu i uspjeti…‘

Hrvatska nogometna reprezentacija porazom je otvorila nastup na Europskom prvenstvu. Engleska je na Wembleyju golom Raheema Sterlinga iz 57. minute slavila minimalnim rezultatom. Vatreni će u sljedeće dvije utakmice, protiv Češke i Škotske tražiti svoju priliku za bodove i prolazak skupine te ulazak u osminu finala.

Nakon uvodnog dvoboja Dalićevih izabranika, oni su se, takav je naš dojam, pomirili s porazom te će biti još motiviraniji za nadolazeće obveze…

Šime Vrsaljko bio je dio srebrne reprezentacije i svjestan je da nastup protiv Engleske nije bio na razini vrijednoj medalje. Bilo je dobrog i lošeg, ali mora bolje.

“Znali smo da će bit teško i da će oni na početku napraviti pritisak, imati šanse. Imali smo boljih i lošijih trenutaka kao i oni. Moramo biti bolji, što i hoćemo. Ne želim reći da smo bili katastrofa, ali moramo biti bolji. Imamo jedan cilj, to je proći grupu kako znamo i umijemo. Imali smo dobrih trenutaka i stvari, analizirat žćemo gdje smo bili bolji i kako popraviti”, kazao je.

Vrsaljko je bio u situaciji kod gola, malo je zakasnio na start kad je Sterling primio i zabio gol.

“U tom trenutku kad je lopta išla nisam vidio, tek sam u zadnji tren probao uklizati da ga spriječim, ne znam kako je u tom sendviču uspio doći do loptu prije mene, bio je za centimetar spretniji. To je nogomet, imali smo i mi neke šanse koje nismo iskoristili, da smo bili mirniji možda bi i mi dali dali gol. Ne možemo reći da smo zadovoljni, ali imamo turnir ispred sebe i na nama je da prođemo grupu.”

Standings provided by SofaScore LiveScore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
14.8 ° C
14.9 °
13 °
57 %
6.2kmh
20 %
Čet
15 °
Pet
20 °
Sub
24 °
Ned
21 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: