11.8 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Želite bodriti Vatrene na tribinama u Danskoj? Pri ulasku u Dansku morate se testirati ili dati potvrdu da ste cijepljeni

Pročitajte još:

Hrvatska sljedeću utakmicu igra u Kopenhagenu u ponedjeljak, a do tamo je puno lakše doći nego što je to bio slučaj s Glasgowom i Londonom. ‘Kockice’ će zapaliti grad!

Hrvatska je slavila protiv Škotske 3-1 i tom pobjedom prošla dalje, i to kao drugoplasirana u skupini D pošto su Englezi slavili protiv Češke.

Još uvijek se ne zna tko će biti protivnik Vatrenih u osmini finala, no poznato je gdje će se utakmica igrati. Reprezentacija će u ponedjeljak, 28. lipnja, igrati s drugoplasiranom momčadi iz skupine E, u Kopenhagenu.

Ulaznice za utakmicu u Kopenhagenu podijeljene su u tri kategorije. Prva kategorija košta 185 eura, druga 125, a treća tek 50 eura.

Hrvatski navijači koji žele biti na utakmici u Dansku mogu ući lakše nego što je to bio slučaj sa Škotskom i Engleskom jer su po dolasku u Veliku Britaniju morali prvo u desetodnevnu samoizolaciju, a nakon toga su smjeli ‘cirkulirati’ po strogoj liniji od hotela/smještaja do stadiona i nazad.

Naime, Hrvatska je od 12. lipnja u danskim preporukama za sprječavanje širenja koronavirusa tijekom pandemije označena žutom bojom, navodi se na stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske.

Za putovanja u Dansku iz država koje su na žutoj listi nije potreban Covid test pri ulasku u avion. Putnici koji ulaze u Dansku moraju pokazati jedno od navedenoga:

– potvrda da su cijepljeni protiv korone cjepivom koje je odobrila EMA (od primitka posljednje doze mora proći najmanje 14, a najviše 180 dana)

– potvrda da su preboljeli koronu u razdoblju od 14 dana do osam mjeseci prije putovanja

– obaviti test prilikom ulaska u Dansku.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.7 ° C
10.8 °
8.6 °
76 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: