26.5 C
Zagreb
Nedjelja, 19 svibnja, 2024

Cirkus u Srbiji: Minutom šutnje odali počast slikaru u Srbiji, a on stigao živ: ‘Nisam znao da sam umro’

Pročitajte još:

Nedugo nakon minute šutnje održane za slikara, on se na čuđenje svih pristunih pojavio živ i zdrav. Nije poznato radi li se o greški ili o nečijoj neslanoj šali, budući da nitko tu informaciju nije provjerio

Izložba slika umjetnika Ljube Popovića otvorena je u srijedu u Muzeju grada Šapca u Srbiji. No, apsurdan događaj koji je uslijedio izgleda kao nešto što bi se moglo naći u Monty Pythonu.

Naime na samom otvaranju izložbe stigla je vijest kako je preminuo slikar Dejan Ulardžić čime se za njega održala minuta šutnje.

Međutim, nedugo nakon toga, umjetnik se pojavio na izložbi – živ i zdrav, na čuđenje svih prisutnih.

– Možete li zamisliti tu situaciju da dolazim na izložbu, gdje su prisutni moji brojni prijatelji i poznanici, koji me dočekuju u suzama. Nisam znao o čemu se radi, ali su mi odmah objasnili – rekao je Ulardžić za Danas dodavši da se radi o spletu nesretnih okolnosti.

– Ja sam u tom trenutku bio u Hitnoj pomoći. Proveo sam tamo više sati zbog visokog pritiska, a kad mi se stanje stabiliziralo, pustili su me. Čak sam razmišljao da zbog zdravstvenog stanja ne odem na izložbu, ali sam obećao svojim prijateljima i zbog toga se pojavio – rekao je umjetnik i dodao da situacija nije bila ugodna.

– Mnogi mi kažu da će to biti jedna simpatična anegdota jednog dana. Vjerujte, meni neće – rekao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
26.1 ° C
27.8 °
24.1 °
44 %
2.1kmh
20 %
Ned
26 °
Pon
26 °
Uto
23 °
Sri
23 °
Čet
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: