9.8 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Horor kod Zadra: U stravičnom sudaru u Kožinu sinoć poginula dvojica mladića, Hitna je dojurila, ali nije im bilo spasa

Pročitajte još:

Policija je objavila detalje stravične nesreće kod Zadra. Skrivio ju je 18-godišnjak koji je u ponedjeljak navečer u mjestu Kožino proletio kroz raskrižje iako mu je bio znak stop i udario bočno u Fiat

Mladići (20 i 21) poginuli su u strašnoj nesreći kod Zadra u ponedjeljak navečer.

Prema rezultatima očevida kojim je rukovodio dežurni zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Zadru, nesreća se dogodila kad se 18-godišnji vozač osobnog vozila marke Mercedes zadarskih registarskih oznaka kretao kolnikom Ulice Put primorja (sporednom cestom) te dolaskom do raskrižja prošao pored prometnog znaka „obavezno zaustavljanje – stop“ , ušao u navedeno raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da pritom iako je bio dužan, nije propustio sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključuje.

Tom prilikom, uslijed nepoštivanja prednosti prolaska, s prednjim dijelom automobila udara u lijevi bočni dio osobnog automobila Fiat zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnji vozač.

Nakon sudara osobno vozilo Fiat silazi s kolnika i bočnim djelom udara u prometni znak i ogledalo, reklamni pano te betonski zid od kojeg se odbija te vraća na kolnik gdje se zaustavlja okrenut na bočnom dijelu.

U prometnoj nesreći, u vozilu Fiat na mjestu događaja smrtno su stradala dva mladića, 21-godišnji vozač i 20-godišnji putnik.

Vatrogasci su morali rezati lim da izvuku tijela. Vozač Mercedesa završio je na kriminalističkom ispitivanju. Kazneno će ga goniti.

Stigle su i fotografije nesreće. Na njima se vidi uništeni Fiat na kojem su i tragovi krvi. Policija je objavila da je tinejdžer vozio Mercedes zadarskih oznaka Ulicom Put primorja.

Došao je na raskrižje gdje mu je bio znak stop, ali nije se zaustavio. Udario je bočno u Fiat zadarskih registracija koji je bio u raskrižju. Udarac je bio strašan, Odbacio je Fiat u prometni znak i betonski zid.

1 6
20.04.2021., Kozino – Prometna nesreca u Kozinu u kojoj je bilo smrtno stradalih. Photo: Marko Dimic/PIXSELL
2
20.04.2021., Kozino – Prometna nesreca u Kozinu u kojoj je bilo smrtno stradalih. Photo: Marko Dimic/PIXSELL

Fiat je vozio 21-godišnjak. Njemu i 20-godišnjem suputniku nije bilo spasa.

Poginuli su na mjestu nesreće.

Policija je objavila da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjakom zbog kaznenog dijela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
8.7 ° C
11.5 °
6.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: