21.2 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Hrvatica (16) brutalno pretučena čekićem u Njemačkoj: ‘Čeka ju nova operacija glave, moraju joj ugraditi titan…’

Pročitajte još:

Mlada Hrvatica, 16-godišnja djevojka Lara Miroslavić iz Garešnice uspješno se oporavlja od teških ozljeda mozga, prijeloma lubanje, povrede oka i ruku, potvrdila je za Moj portal njena mama Snježana.

Koja s obitelji živi u Njemačkoj, brutalno je pretučena na putu do škole na jednoj autobusnoj stanici prije nešto manje od dva mjeseca.

Nakon napada majka je kazala kako ju je nepoznati muškarac iz čista mira napao i izudarao je čekićem po glavi.

“Operacija je trajala šest sati. Lara ima teške ozljede mozga, prijelom lubanje i teške povrede lijevog oka. Također, ruke su joj sasječene te joj je jedna ruka šivana”, kazala je tada majka Snježana.

Larin oporavak, prema riječima majke, ide jako dobro, u Švicarskoj su na rehabilitaciji.

“Nakon nove godine čeka ju nova operacija glave jer joj doktori moraju ugraditi titan, budući da nema kost na desnoj strani. Srećom, Lara nema nikakvih posljedica i osjeća se super”, zaključila je majka.

No to nisu sve strahote koje su pogodile nesretnu ženu. Prije pet godina nastradao joj je i drugi sin. “Pao je kroz prozor u domu u Radićevoj. Zadobio je teške ozljede glave i neko vrijeme bio je u komi. Prošli smo mučan oporavak. Nemam vremena disati kako treba, a kamoli oporaviti se od jednog šoka, a već dođe novi”, tužna je Snježana, koja s obitelji živi u Njemačkoj.

Istraga napada na Laru je u tijeku.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: